Serghei Șogu, nemulțumit de producția unei uzine de armament din Ural: “Nu vă mai prostiți!”Ministrul rus al apărării, Serghei Şoigu, aflat în vizită la o uzină de armament din Ural, a criticat conducerea pentru întârzieri şi i-a cerut ” să nu se mai prostească” şi să crească în continuare producţia de sisteme de artilerie autopropulsate.

Şoigu a vizitat marţi fabrica de armament din oraşul industrial Ekaterinburg, din Ural, şi a menţionat că Rusia îşi sporeşte producţia de rachete de apărare aeriană după o serie de atacuri cu drone ucrainene care au vizat oraşe şi infrastructura energetică.

În înregistrarea video publicată de site-ul de ştiri RBC, făcând turul fabricii, Şoigu a mustrat la un moment dat conducerea uzinei pentru că nu produce suficientă artilerie autopropulsată, relatează Reuters și news.ro.

“Nu vă mai prostiţi. Noi (Ministerul Apărării) ne-am ocupat de asta. Ar fi trebuit să avem încă din 2023 aceste maşini funcţionând la capacitate maximă. Aş dori să primesc în decurs de o săptămână o…

Citeste continuarea pe www.digifm.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema