Selly, reacție neașteptată după ce a primit acuzații pe Internet: „Eu nu sunt șoferul perfect!”După ce a parcat neregulamentar, Selly a primit o serie de acuzații din partea unei persoane în mediul online. Acesta a dorit să clarifice întreaga situație și a oferit un răspuns. Iată ce a spus vloggerul în urma celor întâmplate.

Deși este unul dintre cei mai populari volggeri din România, Selly nu a scăpat de acuzațiile de pe Internet în urma modului în care și-a parcat autoturismul.

Selly, reacție neașteptată după ce a primit acuzații pe Internet

„Să ne înțelegem la o chestie! Eu nu sunt șofer perfect! Am mai parcat și eu în locuri în care nu era permisă parcarea, în momentul în care pe o rază de două străzi nu găseai niciun alt loc de parcare, dar pe locul de persoanele cu dizabilități nu în viața vieților mele nu am parcat și nu o să parchez vreodată”, a spus Selly pe contul său de Instagram.

Deși vloggerul menționează că nu s-a întâmplat niciodată ca el să parcheze pe locul destinat persoanelor cu dizabilități, acesta nu a scăpat de acuzații: „Mi se pare atât de ciudat când văd persoane care din dorința de a da cu hate mă acuză de niște chestii pe care nu le-am făcut niciodată. Nu există nicio dovadă. Sunt lucruri care pur și simplu s-au întâmplat în imaginația lor, în închipuirea lor. De domeniul ficțiunii. Domnul cu pricina îmi spune mie că parchez pe locul persoanelor cu dizabilități! Niciodată! Și nu vă încurajez nici pe voi să o faceți”, a mai adăugat Selly, conform cancan.ro.

Citeste continuarea pe www.b1tv.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Propunere în bugetul pe 2023: polițiștii să fie dotaţi cu pistoale cu electroşocuri, ca în Europa sau SUA

Urmatoarea stire

Este posibil, dacă nu se îndepărtează acest 9,4 la sută

Stiri pe aceeasi tema