Şeful Statului Major al Armatei SUA: credibilitatea ţării este în pericol din cauza cuvintelor lui Trump despre NATOFostul asistent al „fostului” lider american al securității naționale, John Bolton a declarat anterior că amenințarea fostului președinte de a retrage Statele Unite din alianță este reală.

Foto: Arhiva Adevărul

Încrederea în Statele Unite este amenințată din cauza refuzului fostului președinte american Donald Trump de a apăra aliații NATO care nu și-au plătit contribuțiile la alianță, dacă sunt atacați, a declarat luni președintele șefilor de stat major al SUA, generalul Charles Brown.

„Credibilitatea Statelor Unite este amenințată, în timp ce fiecare dintre alianțele noastre și conducerea SUA sunt necesare”, a comentat Brown despre cuvintele lui Trump într-un interviu pentru NBC.

Anterior, fostul asistent pentru securitate națională al lui Trump, John Bolton, a spus că amenințarea fostului președinte de a retrage Statele Unite din NATO este reală; acest pas va avea consecințe extrem de negative pentru țară și…

Citeste continuarea pe adevarul.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema