“Șeful lor era ca sicilienii prin bodegile din Cireșu. Ce pretenție să ai?” | REACȚIA primarului Dragomir, după ce PNL Brăila a dedicat “M*ie” pentru PSD!”: “Golanii liberali de la Cireșu vor să pună mâna pe Brăila. Canciu de la Turism se pricepe cu promovarea, cred că el i-a învățat să promoveze Brăila” – stiri Braila

Primarul Marian Dragomir (PSD) a reacționat dur în urmă scandalului național generat de faptul că tineri din PNL au fost filmați, la o petrecere – la malul mării, scandând „M*ie PSD”, în contextul în care liberali din toată țara s-au întâlnit la Școala Politică a Tineretului Liberal. Edilul a făcut trimitere la „România Educată”, proiectul național inițiat de președintele Klaus Iohannis. 

„În România Educată, în pragul unei crize economice, tinerii liberali au chefuit, la perfecționare politică, cu alcool și înjurând că la ușa cortului. Așa cum le-a spus premierul Ciucă, se specializează și așa arată viitorul PNL”, a precizat Dragomir.

„Oricărui om de bun-simț ar trebui să i se pară prea mult interlopismul adus în politică”

Totodată, pentru că în filmulețul care a făcut înconjurul ziarelor și televiziunilor apare și o dedicație din partea „Brăilei”, mai exact de la tinerii din PNL Brăila, filială condusă de deputatul Alexandru Popa (foto stânga), Marian Dragomir a amintit de petrecerile cu lăutari și dedicații care l-au făcut celebru în toată țara pe șeful liberalilor brăileni.

„Așa îi promovează Brăila pe membrii PNL. Cred că i-a învățat secretarul de stat Canciu (n.r. Cătălin Canciu) de la Turism, că el se pricepe cu promovarea Brăilei. Dacă șeful Popa era ca sicilienii prin bodegile din Cireșu, ce pretenție să ai? Îl copie. E șeful lor. (…) Are Popa curaj să dea publicității numele golanilor și să-i dea afară din PNL sau îi păstrează pentru bătaie în campania electorală și pentru intimidarea brăilenilor? (…) Cum să se apere oamenii simpli de golanii liberali de la Cireșu, care vor să pună mâna pe Brăila? Pentru asta se pregătesc la școlile politice de la mare. Și, să fie clar, nu este o generalizare, mă refer strict la cei care au venit cu dedicația. Oricărui om de bun-simț ar trebui să i se pară prea mult interlopismul adus în politică”, a comentat primarul.

Citeste continuarea pe debraila.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Consilierii PNL – USR Râmnicu Vâlcea își joacă averile la ruleta comenzii politice  – Gazeta Vâlceană

Urmatoarea stire

un personaj-cheie pentru operațiunile din Artica a fost găsit mort după ce a căzut peste bordul unei bărci

Stiri pe aceeasi tema