Șeful AUR Râmnicu Vâlcea, despre accidentul comis: “Fapta nu există!” – Gazeta Vâlceană


Partidul Alianța pentru Unirea Românilor (AUR) își continuă creșterea electorală pe fondul greșelilor pe care guvernarea le face. La Vâlcea, AUR stă foarte bine în sondaje, putând să se lupte pentru locul al doilea dacă în viitorul foarte apropiat s-ar organiza alegeri parlamentare. Deficiențele AUR Vâlcea au fost, până în urmă cu câteva luni, slaba organizare în teritoriu. Noii lideri locali lucrează la treaba aceasta, însă ar trebui să înceapă cu organizația municipală. Ea e ,,nava amiral” a tuturor celorlalte localități. Dacă municipiul capitală de județ merge bine, toată filiala primește un suflu bun. Dacă nu, nu. Iar AUR Râmnicu Vâlcea a încăput pe mâinile unui personaj care numai politică nu face. Majoritatea cititorilor acestor rânduri habar nu au cine este Vlăduț Narcis, coordonatorul AUR Râmnicu Vâlcea. Dar procentele pe care le-ar putea obține acest partid și cele câteva fapte ce i se pot reproșa lui Narcis, ne determină să-l scoatem din cvasi – anonimat. De ce? Pentru că, în caz contrar, omul se va cocoța pe funcții, va determina numiri pe liste, iar în 2024, va apărea ca apărea ca o ,,trufanda”. Nu e chiar ,,trufanda”! Narcis și-a mai încercat forța politică și la PNL Râmnicu Vâlcea unde n-a reușit să acceadă în funcțiile dorite. 

De ce i se spune ,,domnul avocat”, dacă nu este?

Cariera publică a lui Vlăduț Narcis a început în decembrie 2018 pe strada Matei Basarab din Râmnicu Vâlcea. Beat mort fiind, a lovit mai multe mașini și a încercat să fuga. A fost imobilizat de trecătorii care au văzut fapta, pentru că dădea să fugă. Până la urmă, a venit Poliția și l-a încătușat. I s-a făcut dosar penal pentru refuz de recoltare de probe. Presa locală și cea națională l-au mediatizat atunci (pentru exemplificare recomandăm un articol aici), fapt care l-o fi făcut, probabil, să prindă gustul imaginii publice și al politicii. Contactat telefonic, coordonatorul AUR Râmnicu Vâlcea a încercat din răsputeri să obțină în întrevedere personală. După ce i s-a spus de zece ori că una din metodele de lucru ale presei este declarația telefonică, Vlăduț Narcis a spus despre dosar următoarele: ,,S-a soluționat cu clasare, fapta nu există. Vreți să vă trimit clasarea?!” Deși i s-a răspuns, firește, afirmativ, până la ora publicării articolului, pe niciun mail al Gazetei Vâlcene și pe niciun număr de Whatsapp al vreunui redactor nu a venit documentul oficial la care făcea referire Vlăduț Narcis. 

În PNL era să o comită și mai grav. Surse liberale susțin că în timpul întrecerii interne a liberalilor pentru alegerile locale din 2020, Vlăduț Narcis a scris într-unul din documentele partidului că este de profesie avocat. Pe tabelul Baroului Vâlcea, ia-l de unde nu-i. În alte județe, de asemenea. Atunci, de unde chestia cu ,,avocatura”, pe care nici acum nu…

Citeste continuarea pe www.gazetavalceana.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema