Secretul din spatele ultimului transfer făcut de FCSB. Gigi Becali a dezvăluit noua sa strategieFCSB a ratat câștigarea titlului în sezonul recent încheiat, iar Gigi Becali pare mai hotărât ca niciodată să investească masiv în transferuri. Săptămâna trecută, formația roș-albastră l-a adus pe fundașul Siyabonga Ngezana (25 de ani). După perfectarea acestui transfer, Gigi Becali a dezvăluit ce l-a convins să-l cumpere pe jucătorul sud-african. Totodată, latifundiarul din Pipera a anunțat care este noua sa strategie în materie de transferuri.

După încă un sezon lamentabil, Gigi Becali nu mai concepe ca echipa sa să rateze câștigarea titlului și în sezonul viitor. Astfel, latifundiarul din Pipera pare dispus să investească bani mulți în transferuri. Cum punctul nevralgic al echipei roș-albastre a fost apărarea, în urmă cu câteva zile FCSB a anunțat transferul fundașului Siyabonga Ngezana.

(VEZI ȘI: Telefonul misterios pe care Gigi Becali l-a primit de la Dan Șucu. „Stenograma” discuției dintre cei doi milionari)

Ce l-a determinat pe Gigi Becali să-l cumpere pe Ngezana. „Luați-l imediat! Nu contează. Dați banii”

După ce transferul a fost perfectat, Gigi Becali a dezvăluit ce anume l-a determinat să-l aducă pe jucătorul sud-african. Mai exact, citatul din Biblie pe care Ngezana l-a postat pe pagina sa de Instagram l-a impresionat pe Becali. Cum aspectul religios este extrem de important pentru latifundiarul din Pipera, acesta a decis imediat să-l cumpere pe jucătorul de la Kaiser Chiefs. În plus, Becali intenționează să aducă la FCSB mai mulți jucători de culoare, care sunt ortodocși. Aceasta pare să fie strategia de transferuri pe care formația roș-albastră se va baza în viitor.

„Hai să spun cum a fost. L-a găsit Vulturar (n.r- impresarul Florin Vulturar). El mi-a zis. L-a văzut MM și mi-a zis «Pare prea bun. Nu știu cum nu l-a luat nimeni pe ăsta. Hai să-l verificăm». 

După aia, a pus el ceva din Biblie, din Matei, pe Instagram. Am zis «Băi, păi înseamnă că e ortodox. Luați-l imediat! Nu contează. Dați banii». L-am luat mai mult că e ortodox. 

I-am zis lui Mihai «Băi, ia fă-mi o echipă numai de negri ortodocși». Dă, mă, da… Păi nu? Nu am în Rwanda și Uganda fotbal (n.r- țări africane în care Gigi Becali construiește biserici), că luam eu de acolo. Acolo sunt ai mei. Se botează acolo câte 2-3000 de copii o dată. Îi fac acum ortodocși, iar peste 15 de ani o să fie fotbaliști și îi aduc la FCSB”, a declarat Gigi Becali.

Siyabonga Ngezana a bifat 19 meciuri în campionat pentru Kaiser Chiefs, în sezonul 2022/2023. El a reușit să marcheze două goluri și a încasat cinci cartonașe galbene. Potrivit Transfermarkt, Siyabonga este cotat la 750.000 de euro.

(NU RATA: FCSB se destramă după ce a ratat câștigarea titlului. Florinel Coman vrea să plece la finalul sezonului)

Citeste continuarea pe www.cancan.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema