Sebastian Burduja: “Îmi cer iertare bucureştenilor că am susţinut-o pe Clotilde Armand pentru poziţia de primar. Este o catastrofă”


Ministrul Sebastian Burduja (PNL) şi-a cerut duminică scuze bucureştenilor că a susţinut-o în campania electorală pe Clotilde Armand pentru funcţia de primar, el spunând că Sectorul 1 a ajuns „capitala şobolanilor, a mizeriei, a incompetenţei, a corupţiei”, conform news.ro.

”Este o catastrofă. Îmi cer iertare bucureştenilor că am susţinut-o pe Clotilde Armand pentru poziţia de primar. Îmi pare rău că PNL nu a avut un candidat. Din păcate, dânsa a câştigat la 1007 voturi”, a declarat Burduja la Prima News.

„S-a discreditat complet în relaţia cu cetăţenii, în primul rând şi în relaţia cu noi, ca partid şi ca partener care am susţinut-o în campanie. Eu şi colegii mei am făcut campanie dânsei, ne-am pus obrazul în faţa cetăţenilor Sectorului 1, fosta capitală a capitalei, aşa i se spunea cândva, pe vremea unui primar liberal, şi care a ajuns capitala şobolanilor, a mizeriei, a incompetenţei, a corupţiei. Ce s-a întâmplat cu oamenii de la Poliţia Locală cu oamenii puşi de doamna Armand, care sunt bănuiţi de corupţie? Ce s-a întâmplat cu raportul Curţii de Conturi, cu ilegalităţile constatate, 60 de milioane lei? Sunt faptele doamnei primar. Din păcate suferim cu toţii. Doar penalităţile pierdute prin procese cu diferiţi furnizori, nu doar pe salubritate, cu diverşi furnizori, sunt câteva zeci de milioane lei. Doamna le va plăti, nu le vor plăti cetăţenii Sectorului 1”, a precizat Sebastian Burduja.

V.N. – sursa P.O.G.

Citeste continuarea pe vestea.net

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Un hoț din Bacău a furat telefonul mobil al unui bărbat, la piață

Urmatoarea stire

Transavia, scoasă la vânzare? Banca celebră angajată de omul de afaceri Ioan Popa

Stiri pe aceeasi tema