Se schimbă regulile rutiere din România? Cât alcool s-ar permite să consume șoferii, ce plan are Uniunea EuropeanăComisia pentru Transporturi a Uniunii Europene a aprobat un set nou de norme revoluționare care vizează îmbunătățirea siguranței rutiere.
Printre cele mai notabile propuneri se numără reducerea limitei de vârstă pentru obținerea permiselor de conducere, cu măsuri specifice pentru șoferii tineri și neexperimentați. Aceste norme vor fi supuse la vot în martie și, odată adoptate, vor marca o schimbare semnificativă în politica de siguranță rutieră a UE.

Schimbările impuse de Uniunea Europeană privind legile rutiere

Una dintre cele mai discutate schimbări este coborârea limitei de vârstă pentru carnet la 17 ani, cu condiția ca șoferul să fie însoțit de un conducător auto mai experimentat.

Această măsură este menită să ajute tinerii să acumuleze experiență în condiții de siguranță. În plus, șoferii de camioane și vehicule pentru transportul de pasageri vor putea obține permisul de conducere de la vârsta de 18…

Citeste continuarea pe playtech.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema

PIETRELE (16)

În acest spațiu, puteți citi fragmente din opera lui Gheorghe Schwartz PIETRELE apărută la Editura Eminescu în 1978.    …