Se încing spiritele înainte de Croația-Argentina. Selecționerul sud-americanilor iese la atac după ultimele acuzațiiLionel Scaloni așteaptă cu nerăbdare semifinala Argentina – Croația, iar la conferința de presă premergătoare partidei a oferit câteva declarații tari. De asemenea, selecționerul sud-americanilor a tranșat și discuțiile apărute după sfertul de finală câștigat în fața Olandei.

Luka Modric, principala teamă pentru selecționerul Lionel Scaloni. Ce a declarat înainte de Argentina – Croația

Argentina – Croația este prima semifinală care se va disputa la Campionatul Mondial din Qatar, marți, 13 decembrie, de la ora 21:00, iar la conferința de presă premergătoare partidei, selecționerul sud-americanilor a vorbit despre principalele sale temeri.

Lionel Scaloni spune că „arma” croaților este mijlocul, care e condus de liderul și căpitanul Luka Modric, ajutat de Kovacic și Brozovic. De asemenea, Perisic, Kramaric sau Pasalic îl sperie și ei pe selecționerul Argentinei, aceștia din urmă fiind foarte rapizi pe fazele de contraatac.

„Ne așteptăm la un meci dificil. Croația joacă precum o echipă mare. Joacă un fotbal bun. Are jucători de calitate la mijloc, iar cei din atac sunt rapizi și periculoși. Comparațiile cu celelalte Cupe Mondiale nu au rost. Toate jocurile sunt diferite. Dar croații dau sentimentul unui grup puternic și asta e tot ce contează.

E o plăcere să-l vedem pe Modric pe teren și felul în care joacă. Este un exemplu pentru mulți, nu doar prin calitatea tehnică, ci și datorită comportamentului său. Bucurați-vă de el! Cine iubește fotbalul vrea astfel de jucători pe teren.

Noi avem un mod specific de a juca, pe lângă faptul că pe parcursul jocului luăm în calcul și felul în care joacă adversarul. Așa că și ei ar trebui să își ia măsuri de precauție.

Vorbim mereu cu jucătorii, împărtășim și discutăm despre starea de spirit a rivalului, despre modul în care ne vom respecta sarcinile de joc, indiferent de sistemul pe care îl folosim. O să facem mereu asta! Sperăm să fim la înălțime”, a declarat Lionel Scaloni, potrivit Ole.

A tranșat discuțiile apărute în presă după Olanda – Argentina 2-3

Selecționerul a fost chestionat de reporteri și cu privire la gesturile lipsite de fair-play ale argentinienilor, care s-au petrecut la scurt timp după sfertul de finală câștigat cu 3-2 în fața Olandei.

La finalul meciului, care s-a decis la loviturile de departajare, argentinienii s-au bucurat în mod explicit în fața adversarilor, gestul fiind considerat unul provocator. La rândul lor, argentinienii au spus că au fost provocați în timpul loviturilor de departajare.

Momentele neplăcute au continuat și la vestiare. Între Leo Messi și Weghorst au avut loc câteva incidente. Mai întâi, starul argentinian l-a făcut prost pe atacantul Olandei, după care, Weghorst a vrut să își facă dreptate. Însă, a fost oprit de Kun Aguero si de restul delegației argentiniene.

Despre multiplele incidente de la partida Olanda – Argintina 2-3, Lionel Scaloni a declarat:

„Meciul s-a jucat așa cum trebuie. Atât din partea Argentinei, cât și din partea adversarilor. Așa e fotbalul. Sunt momente în care totul poate fi mai complicat, pot apărea discuții, dar există un arbitru.

Noi știm să pierdem. Am fost învinși de Arabia Saudită și am plecat tăcuți la hotel. Nu sunt de acord cu ideea că nu știm cum să se comportăm când câștigăm. Am cucerit Copa America, iar după meci Messi și Paredes discutau cu Neymar pe tunel.

Să renunțăm la această idee pentru că nu este adevărată. Noi nu suntem așa”, a declarat Lionel Scaloni.

Presa anunță haos la Croația-Argentina: „Au primit sarcini clare să-i provoace. Îi vor înnebuni pe croați”.

Citeste continuarea pe www.playsport.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Joe Biden, turneu în mai multe naţiuni africane la începutul lui 2023

Urmatoarea stire

Majoritatea statelor membre ale Uniunii Europene sunt de acord cu îngheţarea fondurilor destinate Ungariei

Stiri pe aceeasi tema