Se închid magazinele Dedeman în România. Decizie de ultima ora a patronilor, fratii Paval. Anunț important pentru toți cliențiiClienții Dedeman ar fi bine să fie la curent cu programul magazinelor, cel puțin în luna aprilie. Există niște modificări importante de care trebuie să se țină cont.

Se apropie sărbătorile pascale, iar după cum ne-am obișnuit de ani buni, unele magazine nu vor mai funcționa. Acesta este și cazul magazinelor Dedeman care se închid.

Nu vă faceți griji, nu definitiv, ci doar în perioada sărbătorilor pascale. Dacă ar fi să ne luăm după anii trecuți, magazinele Dedeman au fost închise în prima și în cea de a doua zi de Paște, la fel ca și alți mari retaileri.

Până acum Dedeman nu a transmis nimic oficial, însă cel mai probabil cu câteva zile înainte de Paște, vom afla și programul de funcționare al magazinelor din întreaga țară în perioada acestor sărbători.

Și nu doar magazinele Dedeman vor avea un program special de funcționare de Paște. Și LIDL, Kaufland, Penny, ori mall-urile din întreaga țară vor fi închise cel mai probabil în prima zi de Paște.

Ce se întâmplă cu programul magazinelor Dedeman de Paște

Asta în condițiile în care bugetarii se bucură de zile libere de la stat, însă și angajații de la privat au parte de astfel de perioade, doar atunci când există sărbători importante. Spre exemplu, de Rusalii sau de Florii, magazinele funcționează în general după un program normal.

Să nu uităm că astfel de modificări au loc doar de Crăciun, de Paște și de Revelion, drept urmare, avem suficient timp la dispoziție să ne achiziționăm produsele dorite.

Rămâne doar să așteptăm ca marii retaileri să actualizeze și ei programul special din perioada sărbătorilor pascale, astfel încât să aflăm în ce interval orar mai putem să mergem la cumpărături.

Până pe 14 aprilie însă, nu se anunță nicio modificare, deci putem sta liniștiti, fie că mergem la Dedeman, LIDL, ori Kaufland.

Citeste continuarea pe www.vbiz.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Accident rutier în Ploiești. O mamă și fiică au fost lovite din plin pe trecerea de pietoni

Urmatoarea stire

Milionarii ruși și ucraineni au luat cu asalt insula Bali. Cum au reacționat autoritățile din Indonezia

Stiri pe aceeasi tema