Se dau vouchere de peste 120.000 de lei, bani de la stat! Oricine poate primi banii, cu câteva condiții de bazăMinistrul Investițiilor și Proiectelor Europene, Adrian Câciu, dezvăluie detaliile noului program finanțat prin PNRR, care susține instalarea de panouri fotovoltaice și creșterea eficienței energetice în locuințele din România.

Ministrul Investițiilor și Proiectelor Europene, Adrian Câciu, a anunțat recent un nou program destinat instalării de panouri fotovoltaice și îmbunătățirii eficienței energetice în locuințele din România, finanțat prin Programul Național de Redresare și Reziliență (PNRR). Această inițiativă se adresează zecilor de mii de gospodării din țară și vine la pachet cu vouchere valoroase.

Conform declarațiilor ministrului, cetățenii care dețin case vor putea beneficia de vouchere în valoare de peste 120.000 de lei pentru anveloparea și eficientizarea energetică a locuințelor lor. Aceste sume, acordate gratuit de către stat, au scopul de a susține instalarea de panouri fotovoltaice, baterii de stocare și creșterea…

Citeste continuarea pe www.news18.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema