[ditty id=108033]

Se dau primele vouchere de 15.000 de lei. Cine este eligibil pentru a le primi


Nu mai pu╚Ťin de 15.000 de lei este valoarea voucherelor, bani acorda╚Ťi ├«n dou─â tran╚Öe.

De s─âpt─âm├óna viitoare se vor da primele vouchere, iar cine dore╚Öte s─â se ├«nscrie o poate face ├«n continuare. ├Än cadrul acestui program se pot ├«nscrie at├ót cuplurile, c├ót ╚Öi femeile singure cu v├órsta cuprins─â ├«ntre 20 ╚Öi 45 de ani, ├«ns─â acestea trebuie s─â aib─â s─â aib─â indica╚Ťie de la medicul specialist pentru a urma aceste proceduri de fertilizare in vitro.

Programul demarat de Ministerul Familiei se desf─â╚Öoar─â la nivel na╚Ťional ╚Öi deconteaz─â p├ón─â la trei┬áproceduri pe an.

Valoarea totală a voucherelor este de 15.000 de lei și vor fi distribuite în două tranșe. Prima tranșă, de 5000 de lei este alocată pentru medicamente, iar a doua de 10.000 de lei, pentru proceduri medicale.

Programul este anun╚Ťat de ministrul Familiei, Gabriela Firea, un program care a mai fost aplicat ╚Öi ├«n Capital─â, atunci c├ónd aceasta era primar general. Acum, proiectul a fost extins la nivel na╚Ťional pentru cre╚Öterea natalit─â╚Ťii, av├ónd ├«n vedere c─â anul trecut ├«n ╚Ťara noastr─â am avut cel mai mic num─âr┬áde na╚Öteri ├«nregistrate.

Citeste continuarea pe www.antena3.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

“Pentru domnul Codrin ╚śtef─ânescu va urma o perioad─â ├«n care medicii, Dumnezeu ╚Öi voin╚Ťa sa vor decide finalitatea!”

Urmatoarea stire

Ce tarife de nunt─â au marii c├ónt─âre╚Ťi din Rom├ónia. Cine cere cel mai mult? Preg─âti╚Ťi-v─â s─â fi╚Ťi surprin╚Öi!

Stiri pe aceeasi tema