Scrisoarea lui Dani Alves pentru Joana Sanz, după ce fotbalistul a aflat despre divorț!  • Handbal: Dinamo – Kiel, miercuri, 19:45, DGS 1

  • Fotbal U20: Portugalia – România, joi, 17:00, DGS 1

La trei luni și jumătate de când s-a aflat de acuzațiile care îi sunt aduse lui Dani Alves, Joana Sanz a anunțat pe rețelele sociale că va divorța de fotbalistul brazilian.

Scrisoarea lui Dani Alves din închisoare pentru Joana Sanz

După ce a aflat de decizia fostei sale partenere, Dani Alves i-a scris o scrisoare Joanei Sanz din închisoarea Brians-2, în care este încarcerat încă din luna ianuarie.

Galerie Foto

Presa din Spania a intrat în posesia scrisorii. Conform Marca, Joana Sanz nu știa despre existența scrisorii, însă Dani Alves ar fi informat-o despre conținutul ei, în contextul în care cei doi țin zilnic legătura prin telefon.

Urmărește Megastructuri Legendare și află cine au fost cei care au definit modul în care arată Parisul modern. Pe DIGI World și Digi Online, azi de la 18:00.

Draga mea, Joana,

Au fost aproape opt ani plini de iubire, afecțiune, respect și grijă reciprocă. În ultimii ani petrecuți alături de tine totul a părut mai ușor și mai plăcut. Tu și copiii mei, Dani Filho și Victoria, ați fost cele mai bune lucruri care mi s-au întâmplat în viață.  

Am crescut împreună încă din ziua în care ne-am cunoscut, încă din primele minute în care am început să ne construim o viață împreună. Ne-am avut unul pe altul în toți acești ani, devenind mai puternici și având grijă unul de celălalt.

Acum, în aceste momente dificile, regret decizia ta și sper că viața ne va da încă o șansă pentru a te iubi din nou.

Înțeleg durerea cauzată de această situație nedreaptă pe care o trăim și înțeleg că nu ai putut face față acestei presiuni. Lucrurile de care sunt acuzat sunt străine pentru mine și pentru valorile care mi-au ghidat viața: dragoste, respect și muncă.

Voi continua să lupt așa cum am făcut-o întotdeauna, să cred în mine, cu sprijiinul și încrederea celor care știu cine sunt cu adevărat. Voi lupta până la final cu dragostea necondiționată a copiilor mei, a părinților mei și a celor care rămân alături de mine, pentru a-mi demonstra curând nevinovăția în fața lumii întregi”, au fost rândurile scrise de Dani Alves din închisoare, conform Marca.

Dani Alves face greva foamei în închisoare

Presa braziliană a reușit să afle că fundașul lateral a recurs la un gest extrem în urma anunțului făcut de către iberica de 29 de ani.

Alves nu este de acord cu despărțirea și nu mai vorbește cu nimeni din închisoare. În plus, fotbalistul a ajuns chiar să facă greva foamei, întrucât nu-și mai părăsește celula nici măcar pentru a lua masa, din cauza deciziei luate de supemodelul născut în Tenerife.

Etichete: dani alves , scrisoare , inchisoare , joana sanz


Urmărește știrile digisport.ro și pe Google News


Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeste continuarea pe www.digisport.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Gabriel Bădălău a fost pus sub control judiciar. Acuzațiile care i se aduc fiului fostului baron PSD

Urmatoarea stire

Volodimir Zelenski confirmă că a adresat apeluri Chinei să participe la dialog pentru pace în Ucraina

Stiri pe aceeasi tema