SCM Poli nu mai sperie pe nimeni. Eşec şi cu Vasluiul


SCM Poli Timisoara handbal

Pe hârtie, prim-divizionara de handbal masculin SCM Poli era favorită certă în patida cu CSM Vaslui, numai că pe teren lucrurile au stat cu totul altfel. Vasluienii, locul 12, au jucat cu mult curaj şi au obţinut o victorie în ultimele secunde.

Partida a fost foarte echilibrată, nicio echipă nereuşind să aibă mai mult de două goluri avantaj pe tabelă. S-a ratat însă destul de mult, probabil şi miza acestui meci între două echipe din subsolul clasamentului fiind un factor. Bănăţenii au intrat la pauză cu avantaj, după ce Flavius Cîmpan a dat trei goluri la rând, 14-13.

Echilibru si ratări şi în partea a doua, iar finalul a fost nerecomandat cardiacilor. Deşi Poli a condus mare parte din repriză, moldovenii au intrat în avantaj apoi s-a ajuns la 24-24. Poli a avut ultimul atac, pe care l-a ratat, iar în ultimele secunde, pe contraatc, Vasluiul a dat golul victoriei, urmat de hora bucuriei, 24-25!

Eşec total neaşteptat şi un nou pas în spate făcut de bănăţeni.

Sadoveac a fost cel mai bun marcator al gazdelor cu 7 reuşite, urmat de Marjanovic şi Cîmpan câte 5 goluri de fiecare. Trif – 3, Fenici, Baican, Furak şi Cristescu cu câte un gol, au fost ceilalţi marcatori ai Timişoarei.

Citeste continuarea pe debanat.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

BihorStiri.ro Echipa României a întrecut clar Ungaria, la Oradea Arena, în cadrul Billie Jean King Cup

Urmatoarea stire

Ciolacu: Nu poţi să ceri să ai, economic, o competitivitate ca a Germaniei când tu ai preţul la energie mai mare decât în Germania. Noi ne omoram singuri industria

Stiri pe aceeasi tema