Schimbări masive la Pro TV. Ce se întâmplă cu emisiunea “Vorbeşte lumea”Schimbări masive la Pro TV. Emisiunea „Vorbește lumea”, prezentată de Lili Sandu, Shurubel și Bogdan Ciudoiu, ar urma să aibă o nouă echipă de producţie, dar şi alţi oameni în spatele camerelor de filmat. Nu este exclus ca şi la nivelul prezentatorilor să se facă schimbări, scrie Cancan.

Citeşte şi: Ce studii are Adela Popescu. Puțini cunosc aceste detalii despre fosta prezentatoare de la Pro TV

De-a lungul timpului, emisiunea a fost prezentată de vedete ca Lora, Viviana Sposub, Francisca sau Cosmina Păsărin, iar Gabriel Coveșeanu, alias Cove, a făcut echipă alături de Adela Popescu timp de şase sezoane, până în toamna lui 2021, când s-a mutat la Prima TV. Cove a fost înlocuit de Shurubel şi Bogdan Ciudoiu, apoi şi Adela Popescu a lăsat locul, pe rând, altor vedete precum Cosmina Păsărin, Majda și Emily Burghelea. Din toamnă, emisiunea este prezentată de Lili Sandu, Shurubel și Bogdan Ciudoiu, dar formula nu este bătută în cuie!

Citeşte şi: Ramona Păun are o pasiune secretă. Ce vrea să facă prezentatoarea Pro TV după ce se retrage din televiziune: „Prietenii meu îmi spun că sunt pricepută”

Astfel, după ce va fi schimbată producția, se poate să fie schimbată și echipa de prezentatori, ba chiar și reporterii sunt luați în colimator și există posibilitatea să fie relocați către alte emisiuni din cadrul trustului Pro TV.

Citeste continuarea pe www.romaniatv.net

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Cartea prințului Harry a fost pusă oficial în vânzare, inclusiv în România. O temă majoră este sentimentul de durere după pierderea mamei sale : Europa FM

Urmatoarea stire

Cât costă școala de șoferi în 2023 și de ce acte ai nevoie pentru a te înscrie

Stiri pe aceeasi tema