Schimb de focuri la o paradă din 4 iulie în Chicago. Nouă persoane au murit și 57 au fost rănite

  • Focuri de armă au izbucnit luni pe traseul unei parade de 4 iulie în Highland Park, o suburbie bogată din Chicago.
  • Reprezentantul american Brad Schneider, al cărui district include Highland Park, a declarat că el și echipa sa de campanie se adunaseră la începutul paradei când au început împușcăturile.

Mai multe persoane ar fi fost împușcate la o paradă de Ziua Independenței din 4 iulie în apropiere de orașul american Chicago. Rapoartele arată că suspectul este baricadat în interiorul unei băcănii Sunset Foods cu ostatici.

Evenimentul din Highland Park, la nord de Chicago, a fost întrerupt brusc la aproximativ 10 minute după ce a început, când s-au auzit mai multe focuri de armă. Congresmanul Brad Schneider, care reprezintă districtul, a scris pe Twitter că a auzit de pierderi de vieți omenești.

Un reporter a văzut cinci persoane cu sânge pe ele, potrivit ziarului Chicago Sun-Times. Primarul din Highland Park a declarat că festivalul a fost anulat și le-a cerut oamenilor să evite zona centrală a orașului.

Locuitorul local, Miles Zaremski, a declarat pentru Chicago Sun-Times: Am auzit între 20 și 25 de împușcături, care se succedau rapid. Deci nu putea fi vorba doar de o armă de mână sau de o pușcă de vânătoare.

Imaginile postate pe rețelele de socializare sugerează că în zonă a fost trimisă o intervenție amplă a serviciilor de urgență.

Parada a fost întreruptă brusc când s-au tras focuri de armă la aproximativ 10 minute după ce a început, ceea ce a făcut ca sute de oameni să fugă pentru a se pune în siguranță, a relatat Chicago Sun-Times.Citeste continuarea pe alephnews.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Tatăl femeii ucise de rechini: Am aflat de la televizor că o româncă a murit în Egipt. Stăteam în friguri, că poate e altcineva

Urmatoarea stire

La ce temperatură trebuie să tii aerul condiționat ca să reduci costurile la facturi până la un sfert

Stiri pe aceeasi tema