Scarlett Johansson, gata de petrecere. Actrița din „Asteroid City” a făcut furori în rochie mini și cu părul coafat în stilul anilor ’50Articol publicat 16 iunie 2023

Scarlett Johansson a captat toată atenția la petrecerea dedicată lansării filmului „Asteroid City”, în care joacă rolul Midge. Vedeta din „Black Widow” a fost însoțită de soțul ei, Colin Jost, la evenimentul din New York ,o apariție rară în public a celor doi.

Scarlett, extrem de relaxată și zâmbitoare, a atras privirile într-o rochie mini, neagră, cu flori galbene, la care a asortat o pereche de papuci negri cu toc și cercei cu perle. Actrița americană a optat pentru un bob coafat în stilul anilor 50, care i s-a potrivit perfect.  

Anterior, pe covorul roșu, la premiera peliculei lui Wes Anderson, Johansson a purtat o rochie albă, strânsă pe corp.

New York premiere of 'Asteroid City'
Premiera ‘Asteroid City’. Scarlett Johansson. Profimedia

Scarlett și Josh au împreună un băiat, Cosmo. Johansson mai are o fiică, Rose, din mariajul cu jurnalistul francez Roman Douriac de care a divorțat în 2017. 

Scarlett Johansson a vrut să renunțe la actorie după ce a pierdut un rol în fața Sandrei Bullock

Luna trecută, Scarlett Johansson a recunoscut că a vrut să renunțe la actorie după ce a pierdut un rol în fața Sandrei Bullock.

Într-un interviu pentru Variety, actrița în vârstă de 38 de ani a vorbit despre sentimentele care au încercat-o, după ce a fost respinsă la castingurile pentru rolurile la care visa.

După ce inițial a ratat „Black Widow”, care a ajuns la Emily Blunt, Scarlett a povestit cum a continuat să simtă că nu mai există „nicio speranță”, după ce a pierdut și șansa de a apărea în „Gravity”, filmul SF din 2013 în care Sandra Bullock a fost cea care a jucat alături de George Clooney.

Mi s-a spus nu pentru două roluri: primul a fost cel din Iron Man 2, al doilea cel din Gravity al lui Alfonso Cuarón, mi-am dorit atât de mult acel rol. A fost picătura care a umplut paharul. M-am simțit cu adevărat frustrată și fără speranță. Mă întrebam: Oare fac acest job corect?”

Johansson a început să pună la îndoială dacă personajele care i se ofereau spre interpretare o împlineau, reprezentau un progres, după succesul cu „Lost In Translation”, afirmând că a fost „greu” să iasă din acel „tipar” și să schimbe narațiunea.

Norocul lui Scarlett s-a schimbat când Emily Blunt a fost forțată să renunțe la Iron Man 2 din cauza obligațiilor contractuale cu Fox, iar cei de la Marvel i-au oferit rolul.

Citeste continuarea pe www.filmnow.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema