Scapă definitiv de pericolul căpușelor. Ai nevoie doar de două ingrediente banaleOdată ce vremea caldă a sosit, vine și momentul să ieșim în natură, iar pentru românii care locuiesc în case cu curte, este foarte probabil să dorească să se bucure pe deplin de spațiul verde pe care îl au la câțiva pași distanță. Cu toate acestea, un pericol constant pe care trebuie să-l luăm în considerare este reprezentat de căpușe. Din fericire există modalități pentru a scăpa rapid de acestea!

Soluția care ține căpușele la distanță

Cu toții resimțim deja temperaturile ridicate înregistrate pe termometre. Pe măsură ce se apropie perioada caldă a anului, ne bucurăm de ocazia de a petrece timp în natură. Indiferent dacă preferăm parcurile din apropiere sau aventurile în sălbăticie, majoritatea românilor doresc să respire aer curat.

Cu toate acestea, există un pericol constant pe care trebuie să-l avem în vedere în țara noastră atunci când ne întindem pe iarbă sau plimbăm câinele prin parc: căpușele.

Cum puteți prepara soluția împotriva căpușelor

Cu toate acestea, există o soluție simplă care ne poate proteja împotriva acestor insecte! Și dacă sunteți îngrijorați că va fi necesar să cheltuiți bani și să vă sacrificați timpul liber, nu trebuie să vă faceți griji! Este vorba despre o soluție simplă cu doar două ingrediente: apă și alcool formic!

Pentru a obține această soluție, veți avea nevoie de aproximativ un litru de alcool formic, care poate costa în jur de 32 de RON, iar raportul dintre cele două ingrediente este de 1 la 1. Tot ce trebuie să faceți este să le amestecați, având grijă ca soluția rezultată să fie într-o sticlă prevăzută cu un pulverizator. După ce ați amestecat cele două ingrediente, pur și simplu pulverizați soluția pe haine și pantofi! În acest mod veți fi feriți de căpușe și vă veți putea bucura în voie de soare și de natură!

Citeste continuarea pe redactia.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema