Sau Un incendiu a izbucnit la doua vagoane dezafectateDouă vagoane dezafectate au luat foc în zona de triaj dintre Gara Basarab si Podul Grant.Pentru avertizarea si informarea populatiei a fost emis un mesaj prin sistemul RoAlert.Au fost alertate 7 autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD.

Stingerea unui incendiu produs la două vagoane dezafectate, în zona de triaj dintre Gara Basarab si Podul Grant. Au fost alertate 7 autospeciale de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD. Incendiul se manifestă cu flacără deschisă și degajări mari de fum. Misiunea este în dinamică, revenim cu date.

Având în vedere degajarea intensa de fum, pentru avertizarea si informarea populatiei a fost emis un mesaj prin sistemul RoAlert.

„Intervenim pentru stingerea unui incendiu produs la două vagoane dezafectate, in zona de triaj dintre Gara Basarab si Podul Grant. Au fost alertate 7 autospeciale de stingere cu apă și spumă, o…

Citeste continuarea pe alephnews.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema