Saskia, nepoata lui Sean Connery, a cucerit toate privirile la licitația dedicată celebrării celor 60 de ani de James Bond pe marele ecran
Articol publicat 29 septembrie 2022

Nepoata lui Sean Connery, Saskia, a impresionat cu apariția ei șic și plină de farmec la licitația dedicată aniversării lui James Bond. Casa Christie’s din Londra a găzduit prima parte a acestui eveniment caritabil, miercuri, 28 septembrie.

Bunicul frumoasei Saskia, Sean Connery, a fost primul actor care l-a jucat pe James Bond, acesta apărând în șapte filme dedicate agentului 007, din 1962 până în 1983. 

Never Say Never Again (1983). Sean Connery ( James Bond 007),
Kim Basinger (Domino Petachi). Profimedia

Pentru această aniversare dedicată împlinirii a 60 de ani de James Bond pe marele ecran, Saskia a ales o ținută casual-șic. Tânăra a purtat o jachetă neagră pe care a combinat-o cu o cămașă albă, o pereche de pantaloni negri din piele și pantofi cu toc eleganți.

Sean Connery a murit în 2020, la vârsta de 90 de ani. În franciza James Bond, legendarul actor a jucat în următoarele pelicule: „Dr. No” (1962), „From Russia with Love” (1963), „Goldfinger” (1964), „Thunderball” (1965), „You Only Live Twice” (1967), „Diamonds Are Forever” (1971), „Never Say Never Again” (1983).

Super mașina lui James Bond din “No Time To Die” s-a vândut la licitație pentru aproape 3 milioane de lire sterline

O replică a Aston Martin DB5, folosită pentru cascadorii în filmul James Bond „No Time To Die”, s-a vândut miercuri pentru aproape 3 milioane de lire sterline, în cadrul acestei licitaţii caritabile care a strâns peste 6 milioane de lire sterline, informează AFP, potrivit Agerpres.

Fondurile strânse sunt destinate unui număr de 45 de organizaţii caritabile, printre care Fundaţia Prinţului Charles (numită astfel înainte de a deveni rege odată cu moartea Reginei Elisabeta a II-a la 8 septembrie) şi Medecins Sans Frontieres.

Vândută pentru suma de 2,922 milioane de lire sterline (3,26 milioane de euro), replica DB5, modelul iconic folosit de 007, este una dintre cele opt maşini special concepute şi construite pentru lungmetrajul din 2021 şi singura maşină folosită pentru cascadorii pusă în vânzare până în prezent de Aston Martin şi EON productions, potrivit Christie’s.

Un alt Aston Martin, un model V8 de la începutul anilor 1980, care apare de asemenea în „No Time To Die”, s-a vândut cu 630.000 de lire sterline (peste 700.000 de euro), iar un al treilea, un DBS Superleggera recent, pentru 403.000 de lire sterline (peste 450.000 de euro).

Printre alte obiecte puse în vânzare se numără costume şi accesorii legate de celebra sagă.

Alte 36 de loturi au fost scoase la licitaţie online între 15 septembrie şi 5 octombrie.

Citeste continuarea pe www.filmnow.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

“Am avut norocul, după ce am trecut prin câteva rateuri, să dau peste un om cu care m-am înţeles şi pe care l-am iubit”

Urmatoarea stire

Surse: Sebastian Burduja, interimar la Educație. Ce nume sunt vehiculate pentru preluarea portofoliului

Stiri pe aceeasi tema