Şase morţi într-un atac armat în Mississippi. Suspectul a fost reţinutSuspectul a deschis focul într-un magazin din Arkabutla, un oraş cu mai puţin de 300 de locuitori, unde a ucis un bărbat, înainte de a merge într-o casă din apropiere si a împuşca o femeie, a declarat Brad Lance, şeriful din Tate County, citat de WREG3 TV, un canal local afiliat CBS. Lance a spus că trăgătorul a mers apoi într-o altă casă şi a împuşcat alte două persoane, omorându-le şi pe acestea.

Şirul crimelor s-a oprit după ce un agent de la biroul şerifului a zărit o maşină care se potrivea cu descrierea celei a suspectului şi s-a angajat într-o urmărire. Acesta s-a terminat în aleea unei case suspectul unde a fost reţinut. În vecinătatea acestei case, poliţiştii au descoperit o persoană decedată într-o maşină, iar alta pe şosea, ridicând bilanţul la şase morţi.

“Credem că a acţionat singur”, a declarat într-un tweet guvernatorul statului Mississippi, Tate Reeves, îndemnând locuitorii “să se roage pentru victimele acestui act tragic de violenţă şi pentru familiile lor”. Memphis Actions News 5 l-a identificat pe suspect ca fiind Richard Dale Crum, în vârstă de 52 de ani, care a fost acuzat de crimă. “Motivul lui nu este cunoscut”, a spus guvernatorul Reeves.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Citeste continuarea pe observatornews.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema