Sarcina deja evidentă n-o împiedică să facă o ședință foto incendiară. În ce ipostaze apare Rihanna!


Rihanna și-a sărbătorit joi cea de-a cincea aniversare a brandului care i-a adus prosperitatea maximă, fiind cotată, la ora actuală, drept cea mai bogată cântăreață.

Frumusețea brandului pe care l-a creat artista este că nu promovează niciodată excluziunea, ci doar acceptarea. La Fenty, toată lumea își găsește ceva de purtat.

După principiile acestea își ghidează ea însăși viața. Nici măcar sarcina vizibilă nu a împiedicat-o să fie cât de sexy a putut. Mai mult, artista de 35 de ani a făcut parada modei cu modele de lenjerie intimă ce au fost create în decursul celor 5 ani de existență Fenty. Rihanna și-a lansat profitabila companie în 2018.

Rihanna însărcinată și sexy (1) jpg

Femeia de afaceri apare sumar îmbrăcată, cu burtica la vedere, în timp ce pozează în ipostaze sexy pe lângă o mașină de fotocopiat.

Vedeta a îmbrăcat o ținută simplă, formată din bustieră neagră și boxeri de damă negri. Și-a întins părul și în imagini apare cu breton, un look care o întinerește mult.

Artista și partenerul său de viață, A$AP Rocky se pregătesc, căci mâine este mare petrecere, mare, la ei în familie. Micuțul lor băiat împlinește un an. Abia de câteva zile, s-a aflat și ce nume poartă băiețelul, după ce publicația Daily Mail a transmis informația în exclusivitate.

Cei doi, care formează un cuplu de trei ani, şi-au numit fiul RZA Athelston Mayers, potrivit certificatului de naştere obţinut de tabloidul The Daily Mail. Fondatoarea Fenty Beauty a dat naştere micuțului pe 13 mai 2022. Cine s-ar fi gândit că rebela și băiețoasa artistă va sărbători prima aniversare a micuțului tot însărcinată?

La începutul acestui an, într-un articol de copertă pentru numărul din martie 2023 al ediţiei britanice a Vogue, Rihanna a povestit despre cum şi-a protejat cu înverşunare băieţelul de lumina reflectoarelor. „Am intrat direct în modul de protecţie. De parcă nici măcar nu era timp pentru furie”, a declarat Rihanna pentru British Vogue. „Ca părinţi se simte atât de ciudat, ca o invadare teritorială”, a explicat ea.

Cea de-a doua…

Citeste continuarea pe okmagazine.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema