Șapte oameni au ajuns la spital după ce într-un bloc din Chiajna, s-a semnalat miros de clor şi monoxid de carbonȘapte oameni au ajuns la spital după ce într-un bloc din Chiajna s-a simțit un miros puternic de clor şi monoxid de carbon. Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Luni, în jurul orei 13:06 Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat prin apelul 112, cu privire la faptul că, la o adresă de pe strada Gladiolelor din Chiajna se simte miros de clor și monoxid de carbon.

„La fața locului s-au deplasat polițiștii orașului Chitila precum și echipaje din cadrul ISUBIF care au procedat la evacuarea locatarilor în zona stradală, adiacentă imobilului”, conform Poliției Ilfov.

De asemenea, la fața locului s-au deplasat și reprezentanți din cadrul SCBRN și DISTRIGAZ pentru efectuarea activităților din competență.

Șapte oameni au ajuns la spital

„7 persoane au primit îngrijiri de la echipajele medicale, sosite la fața locului, după care, acestea au fost transportate la unități sanitare pentru…

Citeste continuarea pe www.gandul.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema

Perpetua întoarcere la Stanbul

Moschei. Minarete. Cântecul muezinului. Bosforul pe care, deși nu îl vezi, știi bine că îți este în gânduri,…