Sanna Marin, premierul Finlandei, face furori pe rețelele de socializare / ”Nici măcar să nu încercați să pretindeți că primul vostru ministru este la fel de cool”

David Mac Dougall, jurnalist Euronews, a postat pe pagina sa de Twitter o fotografie cu primul-ministru al Finlandei, Sanna Mirella Marin, în timpul unui festival rock.

Îmbrăcată cu pantaloni scurți din denim și cu geacă de piele, politicianul arată o cu totul altă ținută față de politicienii cu care suntem obișnuiți.

”Nici măcar să nu încercați să pretindeți că primul vostru ministru este la fel de cool ca Sanna Marin, prezentă la Ruisrock Festival în acest weekend”, a scris jurnalistul.

Sanna Mirella Marin are 37 de ani și ocupă funcția de prim-ministru al Finlandei din 10 decembrie 2019. Membră a Partidului Social Democrat, este membră a parlamentului Finlandei din 2015 și a fost ministrul transporturilor și comunicațiilor între 6 iunie 2019 și 10 decembrie 2019.

Marin a devenit, la 34 de ani, cel mai tânăr prim-ministru din Finlanda. Ea este, de asemenea, al treilea prim-ministru finlandez femeie, după Anneli Jäätteenmäki și Mari Kiviniemi.

Ruisrock este un festival rock care se desfășoară anual pe insula Ruissalo din Turku, Finlanda. Fondat în 1970, este al doilea cel mai vechi festival rock din Europa și cel mai vechi din Finlanda.

Citește și…Citeste continuarea pe www.g4media.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Guvernatorul din Lugansk: Ruşii atacă şi bombardează pământurile noastre cu aceeaşi intensitate ca înainte

Urmatoarea stire

Accident în curtea Mănăstirii Cernica. Un șofer a intrat cu mașina într-un grup de oameni. O persoană a murit

Stiri pe aceeasi tema