Samsung Newsroom România: portalul cu cele mai noi știri și informații despre lansările Samsung. Și influenkării?

Începând de astăzi 26 septembrie 2022 cei de la Samsung își lansează propriul portal Samsung Newsroom România de unde vom afla știri, informații și noutăți privind produsele și serviciile oferite în România.

Acest portal este didicat tuturor jurnaliștilor cât și publicului larg care vrea să afle noutăți. Dar ce se întâmplă cu influenkării? Ăia care laudă produsele și fac „clipuri interesante”?

Trăim într-o epocă a informației, în care totul în jurul nostru, de la un simplu emoji în secțiunea de comentarii până la un banner publicitar, este încărcat de însemnătate și de propriul său flux informațional. În era digitală, acest lucru este și mai accentuat și se petrece într-un ritm mult mai alert.

 

Pentru Samsung, nu este important doar ce comunicăm, ci și ritmul în care o facem, calitatea și relevanța conținutului – suntem conștienți că oamenii se află permanent în căutarea celor mai recente și corecte informații, pe care își doresc să le poată accesa într-un timp cât mai scurt. Din acest motiv am creat Samsung Newsroom România, un hub de informații, știri și noutăți oficiale Samsung, prin care ne propunem să asigurăm un dialog deschis și transparent cu media, consumatorii și nu numai.

 

Mai mult decât atât, noul Newsroom România este modul prin care ne asigurăm că transmitem doar informații clare, verificate și gata de împărtășit rapid cu cei interesați.

 

– Simona Panait, Director de Marketing Samsung România și Bulgaria

Din ce spune doamna Simona, se pare că informațiile nu erau clar transmise de influenkări, nu erau toate verificat și nu erau gata de împărtășit pentru că mai lipseau niște virgule, niște cuvinte care trebuiau adăugate cum ar fi excelent, superb, cel mai bun, cel mai performant …

Perfect, de acum ne-am liniștit și ne vom informa corect privind produsele și miștourile ieftine. Portalul Samsung Newsroom România poate fi accesat prin acest link.

Sursă: @oradeanul

Citeste continuarea pe www.isay.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

“Este un drept pe care părinţii şi bunicii noştri îl au, nu o binefacere politică”

Urmatoarea stire

Vânzare auto 2022. Actul obligatoriu fără de care nu ai voie să îţi vinzi maşina

Stiri pe aceeasi tema