Sâmbăta profităm de soare, duminica sunt posibile ploi


Conform datelor transmise de meteorologii din Sibiu, sâmbăta va fi cald, iar duminica temperaturile scad cu aproape 5 grade Celsius și sunt posibile ploi.

PROGNOZĂ METEOROLOGICĂ PENTRU SÂMBĂTĂ, 25 MARTIE

”Vremea va fi caldă cu temperaturile diurne peste cele normale pentru această perioadă. Cerul va fi variabil în prima parte a intervalului apoi va deveni mai mult noros. Pe arii relativ extinse începând cu orele amiezii se vor semnala ploi, cu caracter de aversă, însoțite izolat și de descărcări electrice. Pe crestele montane precipitațiile vor fi mixte în cursul nopții. Izolat cantitățile de precipitații vor fi însemnate, de peste 15 l/mp. Vântul va sufla slab și moderat cu intensificări locale ziua, mai susținute la munte.

Temperaturile maxime se vor încadra între 17 și 19 grade, iar cele minime între 5 și 7 grade. Izolat se va semnala ceață. În data de 24.03.2023, la ora 08, stratul de zăpadă măsura 191 cm la Bâlea-Lac și 6 cm la Păltiniș”.

PROGNOZĂ METEOROLOGICĂ PENTRU DUMINICĂ, 26 MARTIE

”Vremea se va răci ușor. Cerul va fi variabil, temporar noros. Izolat se vor semnala ploi, ce vor avea și caracter de aversă, iar pe crestele montane precipitațiile vor fi mixte. Vântul va sufla slab și moderat cu intensificări temporare în zonele joase și locale la munte mai ales în prima parte a zilei.

Temperaturile maxime se vor încadra între 13 și 15 grade, iar cele minime între 1 și 4 grade. Izolat se va semnala ceață”.

Ai fost martorul unui eveniment care crezi că ar merita să fie prezentat în ziar?
Folosește modulul de sesizări din TS App, aplicația de mobil Turnul Sfatului, iar noi vom prelua și aprofunda subiectul.
Descarcă aplicația de aici: https://tsfatului.app.link/download

Urmăriți-ne pe
Instagram /
Facebook /
YouTube


T.S.

Citeste continuarea pe www.turnulsfatului.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema