S-au despărțit!? Mesajul pe care l-a scris Alex Dobrescu, la câteva zile după ce a cerut-o în căsătorie pe Cristina Cioran


La doar câteva zile după ce a cerut-o în căsătorie pe Cristina Cioran, Alex Dobrescu a scris un mesaj pe rețelele de socializare care a ridicat semne de întrebare. Potrivit postării sale, cei doi nu ar mai forma un cuplu. Iată detaliile mai jos, în articol.

În urmă cu doar câteva zile, Cristina Cioran era cerută în căsătorie de partenerul său de viață, Alex Dobrescu. Însă, se pare că astrele nu s-au mai „aliniat” în favoarea celor doi, pentru că astăzi, 2 noiembrie 2022, Alex Dobrescu a anunțat, pe rețelele de socializare, că este fostul iubit al actriței. Iată, mai jos, mesajul pe care l-a scris în dreptul unui videoclip.

Vezi și CRISTINA CIORAN A DEZVĂLUIT CE A FOST ÎN STARE SĂ FACĂ PENTRU O VACANȚĂ. LA CE A FOST DISPUSĂ SĂ RECURGĂ ACTRIȚA

Mesajul scris de Alex Dobrescu pe rețelele de socializare, astăzi, 2 noiembrie 2022. Sursă foto: Facebook

Pe de altă parte, mesajul scris de Alex Dobrescu ar mai fi putut fi interpretat și altfel. Atunci când o persoană este cerută în căsătorie, statutul relațional se schimbă. În acest mod, iubita devine, de fapt, logodnică. Însă, pare să nu fie vorba despre acest lucru, deoarece actrița a confirmat separarea, la puțin timp după mesajul postat de Alex Dobrescu.

Se pare că separarea este reală, potrivit mărturisirilor făcute de Cristina Cioran. Actrița susține că au decis să ia o pauză, după ce au avut câteva disensiuni în cuplu.

„Am căzut de comun acord să luăm o pauză. Ne iubim, dar avem niște divergențe de opinii”, a spus Cristina Cioran pentru Fanatik.

Cristina Cioran a fost cerută de soție recent

Deși păreau că traversează una dintre cele mai frumoase perioade ale relației, având în vedere faptul că au devenit părinți în vara lui 2021, Cristina Cioran și Alex Dobrescu nu mai formează un cuplu. În data de 20 octombrie, actrița a fost cerută în căsătorie de partenerul ei și a povestit, în cadrul unui interviu, cum a decurs momentul. (Vezi AICI mai multe detalii)

Mai mult decât atât, în cadrul unui alt interviu, Cristina Cioran vorbea și despre dorința de a deveni mămică pentru a doua oară. (Vezi AICI ce a spus)

Vezi și CUM A APĂRUT ÎMBRĂCAT IUBITUL CRISTINEI CIORAN ÎN FLOREASCA + CUM L-A RĂSPLĂTIT ACTRIȚA LA PLECARE. ALEXANDRU DOBRESCU A UIMIT DIN NOU CU VESTIMENTAȚIA

Cristina Cioran și Alexandru Dobrescu (Foto: CANCAN.RO)
Cristina Cioran și Alexandru Dobrescu (Foto: CANCAN.RO)

Citește și CUM A FOST CUCERITĂ CRISTINA CIORAN DE ALEXANDRU DOBRESCU. “LUCURILE BUNE VIN ATUNCI CÂND NU LE AȘTEPȚI. ERAM TRISTĂ ȘI NEFERICITĂ, IAR EL…”

Sursă foto: Facebook, CANCAN.RO

Citeste continuarea pe www.cancan.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Tesla Cybertruck ar putea intra în producție începând cu 2023

Urmatoarea stire

Se anunță infern pe Arena Națională

Stiri pe aceeasi tema