”s-ar putea să scoată mai mulți oameni în stradă după mesajul acesta”


Președinte FSLI, Simion Hancescu a declarat că apelul premierului Nicolae Ciucă către profesori făcut luni seară, ”s-ar putea să scoată mai mulți oameni în stradă”.

Comentariul a fost făcut într-o emisiune la Antena 3.

Prin apelul făcut luni seară către profesori, cerându-le acestora ”să revină la catedră”, pentru că se ”lucrează la noua lege a salarizării”, Nicolae Ciucă nu face altceva decât să reușească ” să scoată mai mulți oameni în stradă”, potrivit președintelui Federației Sindicatelor Libere din Învățământ (FSLI).

Ciucă a cerut ca profesorii și personalul din educație ”să revină la catedră mai ales în această perioadă extrem de importantă pentru elevi, în care au nevoie de susținerea și încurajarea noastră” spunând că ”a mărit cu șase miliarde de lei bugetul Educației în acest an”.

Premierul a mai spus că în această perioadă ”consultările cu sindicatele din educație arată asumarea responsabilității la nivelul Guvernului și Coaliției”.

Greva generală din școli continuă și marți, 23 mai. Președintele Federației Sindicatelor din Educație „Spiru Haret” a precizat pentru Edupedu.ro că sindicatele din Învățământ nu au primit astăzi vreo invitație pentru o eventuală discuție cu reprezentanții Guvernului. Simion Hăncescu, președintele FSLI, a solicitat ieri, 21 mai, o nouă întâlnire cu reprezentanții Guvernului, dar nu a primit un răspuns, potrivit Edupedu.

D.Consatntin

Citeste continuarea pe www.sursazilei.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema