“S-a ghemuit lângă ea și i-a omorât pe amândoi”. O fetiță de 8 ani din UK a murit alături de cățelușul ei, după ce un copac a căzut peste cortul eiCadence Eastin era în vacanță cu familia la Boise National Forest din Idaho, SUA, weekendul trecut. Micuța era în cortul ei, alături de Sybil, cățelușul ei, când copacul s-a prăbușit peste ei. Micuța a murit strivită de greutatea copacului, alături de animalul ei de companie. 

Micuța a murit alături de cățelușul ei

Familia copilei este devastată. Cadence a lăsat în urmă doi părinți îndurerați și șapte frați care nu-și vor mai vedea niciodată sora. 

“Cadence a fost un copil cu adevărat special. Pe lângă faptul că avea mereu o fire veselă, fericită, era cunoscută pentru că avea un zâmbet cald. Iubea animalele și ele o iubeau pe ea. Câinele familiei s-a ghemuit lângă ea când copacul a căzut și i-a omorât pe amândoi. Cadence era strălucitoare, inteligentă și o elevă dornică de a învăța. Fiind crescută într-o familie creștină, a fost învățată să fie bună cu ceilalți, și-a făcut prieteni ușor și a evitat să se ceartă cu ceilalți”, a declarat familia.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Citeste continuarea pe observatornews.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema