Rușii susțin că Ucraina a încercat să-l omoare pe Putin cu drone la KremlinRușii acuză Ucraina că a încercat să atace Kremlinul cu drone, dar că atacul a fost respins cu succes, conform unui comunicat al serviciului de presă al dictatorului rus, scrie agenția rusească Tass.

„În această noapte, regimul de la Kiev a făcut o încercare de a lovi clădirea Kremlinului cu vehicule aeriene nepilotate”, se arată în mesajul rușilor.

Conform Kremlinului, „două dispozitive aeriene au fost trimise la Kremlin”.

„După ce au fost luate măsuri la timp de armată și de forțele speciale cu ajutorul sistemelor radar, dispozitivele au fost eliminate”, a mai transmis Kremlinul care a mai precizat și că „nu au existat victime” și că dictatorul rus nu a fost rănit.

Regimul criminal de la Moscova susține că așa-zisul „atac de la Kiev” a fost un „atac terorist planificat” și un atentat la viața lui Vladimir Putin înainte de sărbătoarea de Ziua Victoriei.

„Considerăm aceste acțiuni un atac terorist planificat și un atentat la viața președintelui Federației Ruse, efectuat în ajunul Zilei Victoriei, parada de 9 mai, la care este plănuită și prezența unor oaspeți străini”, mai transmite Kremlinul care spune că va acționa „așa cum crede de cuviință” la acest presupus atac.

Sursă: Saintjavelin

Editor : Adrian Dumitru

Citeste continuarea pe www.digi24.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema