Rusia susţine că a doborât şapte drone ucrainene în apropierea Moscovei și în Crimeea


Apărarea antiaeriană rusă a doborât o dronă ucraineană în regiunea Moscova şi alte şase care se îndreptau spre Peninsula anexată Crimeea, a anunţat duminică Ministerul rus al Apărării, potrivit AFP, citată de Agerpres.

Atacurile cu drone ucrainene împotriva Crimeei anexate de Rusia s-au înmulțit. în FOTO Arhivă

Ministerul a indicat pe Telegram că una dintre drone a fost interceptată la ora locală 01.45 (sâmbătă, 22.45 GMT) în districtul Istrinskii din regiunea Moscova

„Potrivit informaţiilor preliminare, nu există pagube sau victime la locul unde au căzut resturile“, a declarat primarul Moscovei, Serghei Sobianin, de asemenea, pe Telegram.

Ministerul rus al Apărării susține că două drone ucrainene au fost, de asemenea, distruse în jurul orei 01.15, ora Moscovei (sâmbătă, 22.15 GMT) pe coasta de vest a Crimeei, apoi alte patru 30 de minute mai târziu, deasupra coastelor de est şi de nord-vest ale peninsulei.

Atacurile cu drone ucrainene împotriva teritoriului Rusiei şi Crimeei, anexată în 2014, s-au înmulţit în ultimele luni pe fondul unei contraofensive a Kievului care a fost declanşată la începutul lui iunie.

Citeste continuarea pe adevarul.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema

Elon Musk anunță o schimbare

Miliardarul Elon Musk a anunţat că vrea să schimbe logo-ul Twitter şi să renunţe la toate păsările care…