Rugăciunea care te scapă de depresie și problemele în dragoste. E puternică, mulți români o rostesc în fiecare searăDepresia este una dintre cele mai comune boli, dar printre cele mai greu de diagnosticat. De asemenea, multe depresii apar ca urmre a unor grave probleme în dragoste. Așadar, astăzi vă prezentăm rugăciunea care te scapă de depresie, dar și de problemele în dragoste. E puternică, iar foarte mulți dintre români o rostesc în fiecare seară.

Aceasta este rugăciunea care te scapă de depresie. Alungă și problemele în dragoste

Depresia a devenit una dintre cele mai comune boli ale omului, cu toate că este greu de diagnosticat.

Mai exact, depresia estee considerată boala sufletului, mai ales că multe dintre acestea apar în urma unor probleme de dragoste.

Rugăciunea, alinare pentru persoanele care suferă de depresie

Credincioșii care suferă de această boală știu că rugăciunea este pentru multe persoane o alinare și-un ajutor atunci când sunt triste sau când au greutăți.

Rugăciunea te duce în fața Domnului

Rugăciunea este cea care ne poate ajută în situațiile grele pe care le întâlnim în viață.

Rugăciunea, de asemenea, este mijlocul de a ajunge în fața lui Dumnezeu, dar și de a comunica cu El sau cu Maica Domnului și chiar cu Sfinții lui Dumnezeu cu care vorbim în mod real, atunci când într-adevăr ne unim gândurile și simțirile noastre cu textele liturgice ale rugăciunii.

Ce trebuie să faci atunci când te rogi

Astfel, rugăciunea personală trebuie făcută în taină. În plus, în tradiția spirituală a Bisericii, cuvintele lui Iisus Hristos – intră în cămara ta – sunt interpretate literal.

Asta înseamnă că omul care se roagă trebuie să intre în sine însuși, în propriul suflet. Chiar și așa, depresia este considerată una dintre bolile sufletului, astfel că mulți dintre oameni, mai ales cei cu credință, își găsesc ajutorul în rugăciune.

Rugăciunea care alungă depresia

„Stăpâne Mult-Milostive, Doamne Iisuse Hristoase, Doctorul sufletelor şi al trupurilor noastre, vino şi mă vindecă şi pe mine, netrebnicul robul Tău. M-am îndepărtat de Tine, am rănit bunătatea şi iubirea Ta. Păcătuit-am la cer şi înaintea Ta, toată fărădelegea am săvârşit-o, arătatu-m-am lipsit de toată virtutea şi sănătatea sufletului şi a trupului. Slăbănogit-a trupul meu, umplutu-s-a de răutăţi sufletul meu, slăbit-a duhul meu. Stricatu-s-a voia mea, toate se înăbuşă şi suferă înlăuntrul meu, coborâtu-m-am până în iadul cel mai de jos.

Recunoaște-ți păcatele în fața Domnului

Izbăveşte-mă, Doamne, de apăsarea şi durerea sufletească, şi de greutatea inimii care mă stăpâneşte cu dreptate. Săvârşit-am tot felul de păcate care mă războiesc, care fac chinul meu de nesuferit. Miluieşte-mă, Doamne, că eu singur sunt vinovat pentru această pustiire şi pieire a sufletului şi a trupului meu. Stăpânitu-m-a iubirea de sine, înrobitu-m-a nepurtarea de grijă, nimicitu-m-a lenevirea! Iartă-mă,…

Citeste continuarea pe playtech.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema