Romina Gingașu, fotografie inedită alături de Zlatan Ibrahimovic. „Este cel mai tare!”


Romina Gingașu (31 de ani) și Piero Ferrari (77 de ani) formează unul dintre cele mai mediatizate cupluri. Cei doi sunt căsătoriți din anul 2021 și se înțeleg de minune, în ciuda diferenței mari de vârstă dintre ei. Romina a cunoscut prin intermediul soțului ei numeroase vedete internaționale. La scurt timp după ce Zlatan Ibrahimovic și-a anunțat retragerea din fotbal, românca a postat pe rețelele de socializare o fotografie inedită cu ea și celebrul fotbalist. 

Romina Gingașu l-a cunoscut pe Piero Ferrari în anul 2016, pe când lucra în cadrul unei companii aviatice. De atunci, cei doi au început o relație, pe care puțină lume o vedea cu ochi buni. Romina și moștenitorul imperiului Ferrari s-au căsătorit în anul 2021, spulberând astfel toate speculațiile apărute pe seama relației lor. Românca și celebrul ei soț sunt de nedespărțit, ei fiind văzuți împreună la multe evenimente sportive dar și mondene.

Romina Gingașu și Piero Ferrari sunt căsătoriți din anul 2021 / Sursă Foto: Instagram

(NU RATA: Zlatan Ibrahimovic a șocat un stadion întreg când și-a anunțat retragerea din fotbal. 50.000 de oameni, în lacrimi pentru suedez)

Fotografie inedită cu Romina Gingașu și Zlatan Ibrahimovici. Românca a fost impresionată de celebrul fotbalist

Prin intermediul soțului ei, Romina Gingașu a cunoscut de-a lungul anilor numeroase vedete internaționale din diferite domenii de activitate. Printre starurile cunoscute se numără și Zlatan Ibrahimovic. La scurt timp după ce fotbalistul și-a anunțat retragerea din fotbal, Romina a postat pe pagina sa de Instagram o fotografie în care apare alături de acesta. Totodată, românca a scris în dreptul pozei următorul mesaj: „Cel mai tare! Zlatan Ibrahimovic”. Romina l-a și etichetat pe Ibrahimovic, însă acesta nu a apreciat încă postarea.

Cum l-a cunoscut Romina Gingașu pe moștenitorul Ferrari

Romina Gingașu nu a evitat deloc să vorbească despre relația sa cu miliardarul Piero Ferrari. Între cei doi există o diferență de vârstă de 46 de ani, iar de-a lungul timpului, românca a fost de multe ori criticată. Invitată în emisiunea „2 Matinali și Jumătate”, de la Digi FM, Romina a vorbit, prin intermediul telefonului, despre căsnicia sa, dar și despre modul în care l-a cunoscut pe Piero Ferrari.

„L-am cunoscut pe Piero când locuiam aici, în Monte Carlo, și lucram la Bombardier (n.r. companie care vinde avioane private). Nu aveam 27 de ani, așa cum se scrie în presă, aveam 24. Imediat după ce am terminat Academia Tehnică Militară, care a fost un mediu destul de masculin, era clar că eu nu o să mă duc acasă să mă îndrăgostesc și să fac copii.

Și astfel am răspuns și întrebării: «de ce mi-am ales pe cineva mai în vârstă decât mine?» Pentru că după o școală atât de puternică mi-am construit o personalitate…

Citeste continuarea pe www.cancan.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema