Românii se bat să se angajeze la Primark. Ce salarii oferă cunoscutul lanţ irlandez de fashionRomânii se bat să se angajeze la Primark. Lanţul de fashion irlandez a investit 10 milioane de euro pentru deschiderea primului său magazin din România, iar anul viitor, vrea să deschidă altul, tot în Capitală, în AFI Cotroceni.

„Am creat peste 250 de locuri de muncă în magazin. Am avut peste 4.000 de candidaţi pentru poziţia de agent de vânzări”, a dclarat un reprezentant al magazinului pentru Observator. Cât priveşte poziţiile, un manager-adjunct de magazin, cu experiență în domeniu, poate câștigă de la 4.000 de lei în sus!

Citeşte şi: Românii au luat cu asalt primul Primark din România. Mii de oameni au stat ore întregi la cozi kilometrice pentru a intra în magazin

Magazinul Primark are peste 3.700 de metri pătraţi şi se întinde pe două etaje.  La inaugurarea lui a participat şi ambasadorul Irlandei la Bucureşti, Paul McGarry: „Românii cunosc brandul, cunosc Irlanda şi aduc aceste cunoştiinţe înapoi în România. Am observat că au început să cumpere imediat. Au ştiut ce au vrut foarte repede şi judecând după ce s-a întâmplat în primele minute cred că va fi un adevărat succes”.

La Primark, o rochie costă între 40 şi 80 de lei, o pijama aproape 70 de lei, iar cel mai ieftin tricou este 20 de lei, dar poate să ajungă la 100 de lei. În ceea ce priveşte produsele pentru casă, o pernă poate costa 50 de lei, iar o pătură ajunge la 35 de lei.

Retailerul internaţional de îmbrăcăminte Primark este recunoscut pentru prețurile foarte accesibile practicate.

Citeste continuarea pe www.romaniatv.net

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

ADR și Ministerul Cercetării semnează contractul de implementare a unei investiții de 36 de milioane de euro, dedicat transformării digitale a IMM-urilor

Urmatoarea stire

Revoluția din ’89 nu s-a încheiat încă. 33 de ani de tăinuire a criminalilor

Stiri pe aceeasi tema