România, calificare după 40 de ani în sferturile de finală ale Campionatului European de volei (video)


România este în sferturile de finală ale Campionatului European de volei, după ce naţionala de volei masculin s-a impus în fața Croației cu 3 – 2. CampionAu trecut 38 de ani de când naționala României termina ultima oară între primele 8 echipe ale Europei la un turneu final.

„Greu, dar i-am dovedit! România e în sferturi! O victorie! Și ce victorie! După două ore și jumătate de luptă, de urcușuri și coborâri, de reveniri, de mingi jucate cu inima, România este în sferturile de finală ale Campionatului European. Au trecut 38 de ani de când naționala României termina ultima oară între primele 8 echipe ale Europei la un turneu final”, anunță Federația Română de Volei.

La Varna, România a învins Croația cu 3-2: „Am condus cu 2-0 și am crezut că scăpăm fără emoții, că vom juca lejer în sferturi. Dar croații s-au trezit și au egalat. Ne-am ridicat încă o dată și în setul 5 nu le-am mai dat nicio șansă. Suntem valoroși, suntem buni, suntem români! Felicitări băieților, antrenorului Sergiu Stancu, staff-ului tehnic. Cei care au contribuit la acest succes. Voleiul românesc trăiește, respiră. Au fost Turcia, Franța, Grecia, Croația. Cine urmează? Să sperăm că învingătoarea dintre Franța și Bulgaria!”, adaugă sursa citată.

Citeste continuarea pe www.oradesibiu.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema

CSM Deva are un nou antrenor

Începând de luni, 2 octombrie, noul antrenor principal al echipei de fotbal de la CSM Deva este Marius…