Rolls-Royce Black Badge Wraith Black Arrow: doar 12 exemplare


Rolls-Royce ├«╚Öi ia adio de la motorul V12 cu o edi╚Ťie limitat─â a coupe-ului Wraith ce va fi produs─â ├«n doar 12 exemplare: Wraith Black Arrow.

Marca de lux din Marea Britanie a prezentat o edi╚Ťie limitat─â a coupe-ului Wraith. Personalizat─â de divizia Black Badge, noul model poart─â numele Wraith Black Arrow ╚Öi va fi asamblat ├«n doar 12 exemplare. Este ultimul model coupe ce va utiliza propulsorul Rolls-Royce cu 12 cilindri ├«n V.

Rolls-Royce Black Badge Wraith Black Arrow

Detaliile ╚Öi denumirea modelului au fost inspirate de recordul de vitez─â stabilit ├«n 1938 de George Eyston la Bonneville ├«n Statele Unite ale Americii. Acesta a rulat cu 575 km/h la volanul lui Thunderbolt, un vehicul de 7 tone echipat cu opt ro╚Ťi ╚Öi dou─â motoare V12 Rolls-Royce.

La fel ca vehiculul care stabilea recordul de vitez─â ├«n 1938, edi╚Ťia special─â Wraith Black Arrow folose╚Öte accente ├«n nuan╚Ťa Bright Yellow. De asemenea, Rolls-Royce introduce Gradient Paint, un nou mod ├«n care caroseria este vopsit─â ├«n dou─â nuan╚Ťe: Celebration Silver ╚Öi Black Diamond.

Rolls-Royce Black Badge Wraith Black Arrow

La interior, edi╚Ťia special─â Wraith Black Arrow a primit o serie de elemente speciale. Inser╚Ťiile de culoare galben─â sunt prezente pe volan, scaunele fa╚Ť─â ╚Öi o parte a plan╚Öei de bord. ├Än fa╚Ťa pasagerului din fa╚Ť─â, pe bord a fost gravat─â schi╚Ťa unui propulsor V12.

Pentru plafonul interior Starlight, Rolls-Royce a folosit 2117 stele din fibr─â optic─â aranjate manual pentru a reda pozi╚Ťia stelelor din Calea Lactee din noaptea de 16 septembrie 1938, data c├ónd George Eyston stabilea recordul de vitez─â.

Rolls-Royce Black Badge Wraith Black Arrow

Rolls-Royce nu a comunicat date tehnice pentru edi╚Ťia special─â Black Arrow, dar aceasta folose╚Öte, cel mai probabil, acela╚Öi motor V12 twin-turbo de 632 CP utilizat ╚Öi de modelul Wraith Black Badge.

Rolls-Royce Black Badge Wraith Black Arrow

Toate cele 12 exemplare ale modelului Rolls-Royce Black Badge Wraith Black Arrow au fost deja rezervate.

Via Rolls-Royce

Citeste continuarea pe www.autoexpert.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Cauzele accidentului de tren din Gala┼úi ÔÇô DW ÔÇô 26.03.2023

Urmatoarea stire

Noua variant─â de tuberculoz─â pune toat─â lumea pe jar!

Stiri pe aceeasi tema