Roger Federer, vizită secretă România


Roger Federer a făcut o vizită secretă în România. Legendarul sportiv a aterizat în cursul zilei de joi la București și a plecat sâmbătă.

Într-un secret total, starul din tenis a venit în capitala României. A trecut chiar prin aeroportul Otopeni, dar nimeni nu i-a sesizat prezența. S-a comportat ca un om obișnuit și a trecut pe la porțile de securitate, trăgându-și singur troler-ul, relatează Pro Sport.

Roger Federer, vizită secretă în România / Sursa foto: GÂNDUL

Motivul care l-a adus pe Federer la București

Roger Federer a venit la București în cursul zilei de joi și a stat mai puțin de 48 de ore în capitala României.

Marele sportiv elvețian a mers la studiourile de la Buftea unde a înregistrat o reclamă pentru Mercedes. De altfel, el este imaginea acestei companii de automobile. Fostul mare sportiv câștigă din această colaborare 5 milioane de euro, anual, iar contractul dintre cele două entități ar urma să expire în 2027.

În baza acestui acord, Roger Federer s-a deplasat în România și a mers la studiourile de la Buftea, acolo unde s-a filmat un spot publicitar ce urmează să fie răspândit în întreaga lume în scurt timp.

Conform ProSport, Federer ar fi avut planificată, inițial, o întâlnire și cu Ilie Năstase, dar aceasta a fost amânată în ultimul moment. „Nasty” își dorește să filmeze cu Federer pentru un documentar al său, dar elvețianul și-a cerut scuze că nu poate onora invitația și i-a transmis românului că îl va primi în Țara Cantoanelor, cu prima ocazie pe care calendarul încărcat al celor doi o va permite.

A trecut neobservat prin Aeroportul Otopeni

După ce a filma reclama din Buftea, legendarul sportiv a plecat direct spre Dubai, în noaptea de vineri spre sâmbătă, acolo unde are programată o altă întâlnire cu scop promoțional.

ProSport l-a surprins pe bărbatul de 41 de ani la aeroport. Îmbrăcat sport, în culori închise, și cu o șapcă pe cap, Roger Federer a trecut absolut neobservat printre ceilalți oameni. Deși ar fi putut alege un zbor privat, de tip charter, și ar fi putut etala un lux ostentativ, fostul sportiv a preferat să se poarte cât se poate de decent.

Și-a tras singur trolerul, de dimensiuni reduse, semn că nu are nevoie de zeci de obiecte vestimentare pentru două-trei zile departe de casă. Apoi, și-a așteptat frumos rândul la check-in și s-a îmbarcat în avionul spre Dubai.

Vă recomandăm să citiți și:

Citeste continuarea pe www.gandul.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema