Roberta Boccia, italianca cu un trecut tumultos de la Chefi la cuțite. Concurenta a trecut prin momente tragice: ”Am fost amenințată cu moartea”


  • Roberta Boccia, concurenta abuzată de tatăl copilului ei
  • Concurenta a gătit pe placul juraților

Jurații au fost impresionați de trecutul dificil al concurentei Roberta Boccia. Italianca a venit să le gătească juraților, dar nu a ezitat să le povestească și suferințele prin care a trecut, alături de tatăl copilului ei, despre care spune ca era extrem de violent.

Roberta Boccia a fost amenințată cu moartea de tatăl copilului ei

Roberta Boccia vine din Italia, are trei meserii și 31 de ani. Aceasta este profesoară de limba italiană, barman și bucătar pizzar. Până la vârsta de 31 de ani, Roberta a trecut prin momente tragice alături de tatăl copilului ei, despre care a spus că este un bărbat extrem de violent, amenințând-o cu moartea.

Concurenta a dezvăluit cum a ajuns în România, dar și suferințele prin care a trecut din cauza fostului ei iubit, cu care are un băiețel. Jurații au fost surprinși de puterea cu care Roberta a trecut prin toate aceste momente dificile.

”Nu sunt împreună cu tatăl fiului meu, pentru că el era foarte violent, mă lovea, mă bătea. M-a amenințat cu moartea, m-a bătut foarte mult, am ajuns la spital. M-a apucat de cap și m-a lovit de perete de mai multe ori. S-a oprit abia când a văzut că am capul spart. S-a oprit și m-a dus la spital. Odată, într-o croazieră, mi-a rupt o mână. Dar sunt puternică”, a dezvăluit Roberta.

Concurenta i-a impresionat pe jurați și cu felul în care a gătit

Roberta Boccia le-a gătit juraților paste cu cartofi și a primit în schimb două cuțite, astfel că a trecut în etapa următoare. Concurenta a fost mulțumită și încântată de experiența trăită în emisiunea Chefi la cuțite.

Citește și: Fiica lui Mihai Petre, concurentă în emisiunea Chefi la cuțite. Catinca a primit cuțitul de aur / VIDEO

Citeste continuarea pe spynews.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

HOROSCOP Marţi, 20 septembrie. Răsturnări de situaţie cu urmări pozitive. Aceste zodii au parte de noroc

Urmatoarea stire

VIDEO | Dan Dungaciu, despre funeraliile Reginei Elisabeta a II-a: „Londra a fost acum locul spre care s-au îndreptat toate privirile și asta i-a dat Marii Britanii o statură pe care n-a mai avut-o de multă vreme” VIDEO

Stiri pe aceeasi tema