Rezultatele de la admiterea la școlile de poliție, de pompieri și de jandarmi au fost afișate, cursurile încep din 30 ianuarie / Viitorii polițiști trebuie să aducă de acasă „7 caiete studenţeşti a 100 file și 1 caiet dictando a 48 file fără spire”, jandarmii și „trusă de geometrie”, iar pompierii câte „o cutie de creioane colorate și un top de coli A4”


Școlile postliceale din subordinea Ministerului de Interne au afișat rezultatele finale după admiterea care a avut loc în ultima parte a anului trecut, în perioada octombrie-decembrie. Rezultatele au fost afișate pe site-urile proprii, dar pot fi descărcate și din articol. Tot acum, cele șase instituții de învățământ au transmis viitorilor elevi și indicațiile despre cum să se prezinte la școală de luni, 30 ianuarie 2023, pentru începerea cursurilor.

Rezultatele finale pentru admitere au fost anunțate de Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina, Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj, Şcoala Militară de Subofiţeri de Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica”, Drăgăşani, Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi Fălticeni, Şcoala de Pregătire a Agenţilor Poliţiei de Frontieră „Avram Iancu”, Oradea și de Şcoala de Subofiţeri Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu”, Boldeşti.

Listele cu rezultatele finale pot fi descărcate de aici:

Rezultate admitere 2023 Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina

Rezultate admitere 2023 Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj

Rezultate admitere 2023 Şcoala Militară de Subofiţeri de Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica”, Drăgăşani,

Rezultate admitere 2023 Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi Fălticeni,

Rezultate admitere 2023 Şcoala de Pregătire a Agenţilor Poliţiei de Frontieră „Avram Iancu”, Oradea

Rezultate admitere 2023 Şcoala de Subofiţeri Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu”, Boldeşti.

Cursurile pentru toți acești elevi încep de luni, 30 ianuarie. Instituțiile de învățământ fac solicitări obligatorii pentru noii admiși, care trebuie să aducă în bagaje pe lângă produsele de igienă de bază și câteva rechizite.

De exemplu, Școala de Agenți de Poliție Câmpina le cere viitorilor agenți de poliție „rechizite şcolare – 7 caiete studenţeşti a 100 file și 1 caiet dictando a 48 file fără spire”.

Cei de la Şcoala de Agenţi de Poliţie din Cluj solicită obligatoriu „minim 7 caiete studenţeşti (dictando/matematică) a 100 file, pix, creion, etc”.

În privința rechizitelor, la Şcoala Militară de Subofiţeri de Jandarmi de la Drăgăşani cerința este tot pentru 7 caiete studențești „fără arc”, iar elevilor le este transmis mesajul că „pentru incadrarea în prevederile regulamentelor militare, elevii se vor prezenta cu frizura îngrijită (tunși scurt) și fara barbă”.

Tot tunși scurt și fără barbă trebuie să vină la cursuri și elevii de la Şcoala de Pregătire a Agenţilor Poliţiei de Frontieră „Avram Iancu”, Oradea, conform indicațiilor de pe site. Însă aceștia au de adus doar „4 caiete studențești și ustensile de scris de culoare albastră”.

Altfel stau lucrurile la Școala de Subofiţeri Pompieri de la Boldeşti, unde elevii admiși în acest an trebuie să aibă în bagaj „1 top coli xerox A.4, 5 dosare plastic cu câte 5 folii protectoare, 1 cutie creioane colorate, 1 riglă, 8 caiete matematică studențești x 100 file (minim) fiecare, stilou, creion mecanic, pixuri culoare albastră”. În plus, au indicație exactă despre lungimea perciunilor – „Candidații se vor prezenta în unitate cu frizură decentă, cu părul tuns scurt, perciunii să nu depășească mijlocul pavilionului urechilor și proaspăt bărbieriți”.

Citeste continuarea pe www.edupedu.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Zagreb, capitala Croației, se afundă în gunoaie

Urmatoarea stire

O boală misterioasă a ucis 12 copii în Coasta de Fildeş. Micuții au intrat brusc în stare de rigiditate şi au început să vomite

Stiri pe aceeasi tema

VIDEO Procurorul șef adjunct al DIICOT susține că „de cele mai multe ori” instituția a ales „discreție în mediatizarea” cazurilor de consum de droguri în școli „uneori de prestigiu” / Cupșa, PNL: Cum să facem așa? Să nu se afle cumva că în liceele noastre de prestigiu se consumă droguri. Dacă credeți că așa vom interveni eficient, cred că ne înșelam cu toții

În contextul recentului caz mediatizat “Droguri în licee”, procurorul șef adjunct al DIICOT, Oana Pâțu, a spus în…