Rezolu╚Ťia de acuzare a lui Biden devine cel mai popular document de pe site-ul Congresului


Rezolu╚Ťia membrului Camerei Reprezentan╚Ťilor a Congresului, Marjorie Taylor Green (republican─â din Georgia) privind demiterea pre╚Öedintelui Statelor Unite ale Americii, Joe Biden a devenit cel mai popular document de pe site-ul legislativului american. ├Äns─â╚Öi legiuitorul a anun╚Ťat acest lucru miercuri.

Foto: EPA-EFE

ÔÇ×La doi ani ╚Öi jum─âtate dup─â ce am depus articolele de acuzare ├«mpotriva lui Joe Biden pentru implicarea sa ca vicepre╚Öedinte ├«n luarea de mit─â ├«n Ucraina (Joe Biden ╚Öi fiul s─âu, Hunter, sunt suspecta╚Ťi c─â au luat mit─â de la directorul companiei energetice ucrainene Burisma Holdings, n.ed.), proiectul meu de lege a devenit num─ârul unu ├«n opinii. Nu-mi vine s─â cred c─â legislatorii nu au luat ├«nc─â ├«n considerare articolele mele. Toat─â lumea, cu excep╚Ťia Congresului, ╚Ötie c─â Biden este un infractorÔÇŁ, a scris ea pe pagina ei de Twitter.

Pe 21 ianuarie 2021, punerea sub acuzare a pre╚Öedintelui Statelor Unite, Joe Biden pentru abuz de putere prin facilitarea lu─ârii de mit─â ╚Öi a altor infrac╚Ťiuni grave a fost prezentat─â Camerei Reprezentan╚Ťilor.┬áPotrivit statisticilor, din 18 iunie, se afl─â pe primul loc ├«n ceea ce prive╚Öte num─ârul de vizualiz─âri.

La sf├ór╚Öitul lunii mai, congresmena┬áa anun╚Ťat┬ác─â inten╚Ťioneaz─â s─â reia procedurile de demitere a lui Biden ├«n Congres pentru c─â nu ╚Öi-a ├«ndeplinit atribu╚Ťiile oficiale ╚Öi nu a protejat grani╚Ťele ╚Ť─ârii.┬á

Citeste continuarea pe adevarul.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema