Revoltă printre angajații OpenAI după plecarea lui Sam Altman. Printre nemulțumiți, unul dintre membrii consiliului de administrația care l-a demisDecizia consiliului de administrație de a-l îndepărta pe Sam Altman îi nemulțumește pe angajații OpenAI, aceștia cerând ca superiorii lor să fie cei care își dau demisiile, acuzându-i că nu au competențele necesare pentru a se afla la conducerea acestui startup.

Semnatarii ai scrisorii, printre care se numără și unii manageri și coordonatori, declară că ar putea demisiona dacă solicitările lor nu sunt respectate. De asemenea, aceștia susțin că Microsoft le-a transmis că există locuri de muncă pentru toți angajații OpenAI dacă doresc să se alăture companiei.

Printre cei nemulțumiți, un membru al consiliului de administrație

Ilya Sutskever, cercetătorul-șef al OpenAI, se numără printre cei care au semnat această scrisoare, asta deși se numără printre membrii consiliului de administrație care l-au îndepărtat de la conducere pe Sam Altman. Într-o postare de pe X el a explicat că regretă faptul că a fost implicat în această…

Citeste continuarea pe observatornews.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema