Reținut pentru contrabandă asimilată (300 kg pește, 51 mii țigarete, 500 cutii articole pirotehnice)


Polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au pus în aplicare mai multe mandate de percheziție domiciliară, în județul Constanța, la locuința unei persoane bănuite de săvârșirea infracțiunii de contrabandă asimilată și la punctele de lucru ale 3 societăți comerciale.

Din cercetări a reieșit faptul că persoana în cauză, un bărbat de 36 de ani, ar fi săvârșit infracțiunea de  contrabandă asimilată. Polițiștii au efectuat un număr de 4 percheziții domiciliare și 3 percheziții auto pe raza comunelor Istria și Cogealac din județul Constanța, la locuința persoanei în cauză și la punctele de lucru ale 3 societăți comerciale.

Cu această ocazie, au fost identificate și ridicate peste 51.000 de țigarete, valoarea prejudiciului cauzat bugetului de stat fiind de aproximativ 27.000 de lei, peste 300 de kilograme de pește, de diferite specii, în valoare de aproximativ 1.200 de lei, pentru care nu existau documente de proveniență, peste 500 de cutii cu articole pirotehnice, deținute în mod neautorizat, precum și suma de 20.000 de lei.

Persoana în cauză a fost reținută pentru 24 de ore și depusă în Centrul de Reținere și Arest Preventiv, urmând ca în data de 02.02.2023 să fie prezentată instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.  

Citeste continuarea pe www.dobrogeanews.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Accident lângă Shopping City Sibiu

Urmatoarea stire

Videoclip: Ellie Goulding – Like A Saviour

Stiri pe aceeasi tema