Resturi de rachetă, descoperite în Republica Moldova după bombardamentele masive ale Rusiei de sâmbătă/ Este al treilea astfel de caz sesizat de Chișinău

Urmare a bombardamentelor masive ale Rusiei asupra Ucrainei, o patrulă a poliției de frontieră din Republica Moldova a descoperit sâmbătă în zona sectorului de frontieră Larga (raionul Briceni), resturile unei rachete, provenită din atacurile aeriene ale Rusiei asupra Ucrainei, anunță reprezentanții Ministerului Afacerilor Interne (MAI), transmite Ziarul de Gardă.

„Din cauza bombardamentelor asupra Ucrainei, IGPF a pus în aplicare planul de contingență și a sporit numărul patrulelor de poliției pe zona de frontieră cu Ucraina, cu observarea spațiului aerian și a fâșiei verzi de frontieră cu Ucraina.

Odată descoperite resturile presupusei rachete, imediat s-a luat măsura protejării zonei și a fost anunțat serviciul de urgență 112, precum și echipele Bombteh ale IGP. De asemenea, a fost anunțată și Procuratura raionului Briceni. IGSU și Poliția de Frontieră asigură perimetrul și pregătesc asistența pentru echipele de investigare și verificare ale Bombteh IGP și ale procuraturii”, subliniază MAI.

Este al treilea caz în care resturi ale unor rachete provenite din bombardamentele asupra Ucrainei cad pe teritoriul R. Moldova. Ca și în cazurile precedente, potrivit MAI, se întreprind toate acțiunile necesare, conform procedurii, de către instituțiile abilitate.

O nouă serie de raiduri cu rachete a lovit Ucraina sâmbătă după-amiază, anunță BBC. „Primim rapoarte despre ceea ce pare a fi un al doilea val de atacuri cu rachete în întreaga țară”, transmit jurnaliștii britanici.

Citeste continuarea pe www.g4media.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

care sunt cele mai frecvente litere din vocabularul limbii române

Urmatoarea stire

Semne care arată că pisica este bolnavă. Detaliile la care trebuie să fii atent

Stiri pe aceeasi tema