Reputat oncolog, despre creșterea neobișnuită a numărului de cancere: „Nu am mai văzut cancere care să se comporte așa” – VIDEO


ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!

Numărul de cancere rare a explodat în întreaga lume și se comportă în moduri agresive și imprevizibile, nemaivăzute până acum, potrivit unui medic oncolog de top, Dr. William Makis, care a spus că unii dintre pacienții săi tineri, anterior sănătoși, au murit „la câteva zile sau chiar ore” după diagnostic.

Dr. Makis a diagnosticat 20.000 de pacienți cu cancer în cariera sa medicală și a spus că el și colegii săi nu au mai văzut niciodată așa ceva, în câteva decenii de carieră ca oncolog.

Regele Charles a devenit cea mai recentă victimă a cancerului și se ridică întrebarea cu privire la motivul pentru care familia regală a încălcat tradiția, anunțând tratamentul, scrie…

Citeste continuarea pe www.activenews.ro

Urmariti stirile newsflash.ro si pe Google News
Total
0
Shares
Stiri pe aceeasi tema