Regina R&B din anii ’90, cunoscută pentru vocea sa alături de BUG Mafia, Cătălina Toma s-a mutat în America pentru că în România există mulți prădători sexuali în muzicăToată lumea îi recunoaște vocea din „Hai să fim high”, „Tovarășii tăi” sau „Poveste fără sfârșit” (feat. BUG Mafia) dar cântăreața, care s-a mutat acum 20 de ani în America, nu crede că s-ar întoarce aici.

Cătălina Toma este fericită cu decizia ei de a pleca din țară

Cătălina Toma a mărturisit că unul dintre lucrurile care au deranjat-o la industria muzicală din România este prezența „prădătorilor sexuali și financiari, care deraiază intenționat artiștii de la destinul lor muzical”.

Cătălina Toma este fericită cu decizia ei de a pleca din țară, ba chiar regretă că nu a plecat și mai devreme. Întrebată ce a deranjat-o cel mai mult la industria muzicală, Cătălina a răspuns pentru Fanatik:

„Există mulți prădători sexuali și financiari, care deraiază intenționat artiștii de la destinul lor muzical. Deși există competiție și invidie și aici, totuși, talentul este respectat. Liniștea mea interioară nu vine din validări exterioare”.

Citeste continuarea pe www.b1tv.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema