Regimul lui Putin este aproape de colaps din cauza eșecurilor din Ucraina și nu poate fi salvatMiercuri, 20 Septembrie 2023, ora 23:13

1198 citiri

Ghirkin își intensifică criticile la lui Vladimir Putin FOTO Twitter

Un important blogger rus pro-război prezice din celula sa de închisoare căderea Rusiei, la doar două luni după ce a fost arestat pentru că l-a criticat pe președintele Vladimir Putin spunând despre el că este o „mediocritate lașă”.

Ghirkin, fost comandant de război și așa-zis „ministru al Apărării” al separatiștilor din Donețk, îl acuză pe Putin că nu a oferit răspunsuri la cele mai presante probleme și provocări ale Rusiei.

Evocându-l pe răposatul șef al Wagner Evgheni Prigojin, Igor Ghirkin afirmă că răzmerița organizată de acesta la 24 iunie a marcat intrarea Rusiei într-o etapă de acutizare a problemelor, iar moartea sa, considerată rezultatul unui asasinat de către fostul ofițer FSB, face parte din conflictele interne în curs.

În opinia sa, actualul sistem de putere din Rusia va pierde controlul în cele din urmă,…

Citeste continuarea pe ziare.com

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema

,,AI te poate face mai productiv”

3/10 (13%) din români care au acces la internet folosesc zilnic instrumente cu inteligenţă artificială precum ChatGPT, Midjourney…