Regele Charles, copleșit de turiștii și localnicii din Valea Zălanului! Cât mai stă în România


Regele Charles a ajuns vineri, 2 iunie, în România, aceasta fiind prima lui vizită oficială, dar cu caracter privat, după încoronarea sa, eveniment istoric care a avut loc pe 6 mai. Doar cinci zile petrece monarhul în țara noastră!

Vineri seară, Regele Charles a ajuns la Valea Zălanului, în Covasna, acolo unde deține de ani de zile o proprietate. Monarhul petrece în țara noastră cinci zile, timp în care se bucură de natură, dar și de sutele de oameni care au mers să în vadă. 

Zilnic acesta a ieșit din reședința sa pentru a-i saluta pe turiști, dar și pe localnicii care au mers să îl vadă. Le-a strâns mâna tuturor, au purtat diverse conversații, cu toții s-au bucurat de întâlnirea inedită. La un moment dat cineva a spus că este din Brașov, moment în care Regele Charles a dezvăluit că şi el cunoaște foarte bine Brașovul. “Iubesc Biserica Neagră”, a exclamat Regele Charles al III-lea, conform antena3.ro

Regele Charles rămâne la Valea Zălanului, la proprietatea sa și luni, urmând ca marți să ajungă la proprietatea din Viscri pentru câteva ore, după care va părăsi România.

Cât costă o noapte de cazare la casa Regelui Charles din Viscri

După cum bine știm, Regele Charles este strâns legat de România, cumpărând prima sa proprietate aici în 2006. Locul în care Charles vine pentru a-și încărca bateriile este înconjurat de natură sălbatică, aspect pe care monarhul britanic îl apreciază cel mai mult. Casa în care stă suveranul britanic nu are wifi, televizor sau radio, există doar un CD player în camera de pictură.

Proprietatea deținută de monarhul britanic la Viscri are șapte dormitoare și este mobilată toată în stil transilvănean. De fiecare dată când vine în România, suveranul preferă să doamnă pe un pat de lemn, deloc pretențios. În perioada în care casa nu e ocupată de suveranul Angliei și anturajul său, camerele se pot închiria în regim all-inclusiv, pentru 800 lei pe noapte pentru o cameră dublă.

Foto: Antena 3 CNN, Profimedia, Getty Images, Click

Citeste continuarea pe okmagazine.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stiri pe aceeasi tema