Regele Charles al III-lea, vecin de nădejde în Viscri! Ce spun localnicii despre monarhul britanic

Regele Charles al III-lea deține, din anul 2006, o casă în localitatea Viscri din Brașov, iar localnicii se declară foarte încântați să îl aibă ca vecin pe monarhul britanic. Aceștia susțin că prezența Maiestății Sale în zonă i-a ajutat într-un mod deosebit. 

Regele Charles al III-lea, vecin de nădejde în Viscri! Ce spun localnicii despre monarhul britanic

Regele Charles al III-lea a achiziționat în anul 2006 o casă rurală în localitatea Viscri, pe care a transformat-o într-o pensiune, ce a atras mulți turiști curioși care vor să vadă cum arată casa monarhului, din România. 

Din 2021, pensiunea a fost transformată într-un spațiu expozițional, unde pot fi văzute cărțile The Transylvania Florilegium, ce cuprind informații prețioase despre flora regiunii, Charles fiind un mare susținător al conservării mediului natural din zona Transilvaniei. 

Sosirea regelui Charles al III-lea în Viscri a generat dezvoltarea turismului, aspect de care localnicii sunt foarte încântați și recunoscători monarhului britanic. Jurnaliștii de la agenția de presă Reuters au făcut un reportaj amplu în localitate, după ultima vizită a lui Charles, care a avut loc în anul mai 2022. 

Regele susține cu mândrie ecologia și se luptă pentru păstrarea arhitecturii autentice a regiunii”, a mărturisit jurnaliștilor, Mihaela Rodier, o turistă pensionară, aflată în vizită la Viscri.

Creșterea numărului de turiști a crescut vânzările”, a declarat Camelia Bădică agenției Reuters.

Citește întreaga știre pe Adevarul.ro

Citeste continuarea pe click.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Românii au onorat memoria Reginei Elisabeta a II-a

Urmatoarea stire

Blue Air a anunțat când și cum își vor putea recupera călătorii banii pentru bilete

Stiri pe aceeasi tema