Recrut bătut ”demonstrativ” de un comandant în armata ucraineană. Ce a stârnit mânia ofițerului VIDEO


Duminica, 12 Martie 2023, ora 12:35

270 citiri

Ofițerul s-a năpustit asupra băiatului pe care l-a lovit cu picioarele FOTO Telegram

Un ofițer ucrainean a lovit cu piciorul un soldat recrutat într-o cazarmă din regiunea Jitomir. Imaginile au fost distribuite pe rețelele de socializare.

În filmare se vede cum un bărbat s-a năpustit asupra băiatului pe care l-a lovit cu picioarele, în fața altor subalternilor, desfășurând o „lucrare educațională”.

Se raportează că bătaia soldatului a fost aranjată de șeful unuia dintre centrele de pregătire a personalului militar din regiunea Jitomir, Viktor Vitusevici.

Motivul exact al bătăii soldatului este necunoscut, dar după ce filmul a fost difuzat, comandantul care apare în acesta a transmis scuze. El a spus că s-a implicat în incident deoarece soldatul ar fi fost în stare de ebrietate.

„Sunt gata să fiu pedepsit, dar vreau să spun că alcoolul în armată este inacceptabil, este un risc pentru viața pe front și pentru întreaga unitate, oriunde s-ar afla – la antrenament sau în zona de luptă” – a spus el.

Conducerea militară de la Kiev a luat cunoștință de incident.

Pe 6 martie, presa rusă a relatat că în regiunea Kursk din Federația Rusă a avut loc un schimb de focuri între recruți ai brigăzii de pușcași, unul dintre ei a fost ucis.

Citeste continuarea pe ziare.com

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

„Nu avem alte probleme de lot!”

Urmatoarea stire

Dacia a fost cea mai vândută mașină din Europa. Ce model au preferat străinii? Toyota Yaris abia pe locul 3

Stiri pe aceeasi tema