Record în domeniul vânzărilor online pentru Dacia
În luna octombrie 2022, Dacia a vândut peste 600 de mașini prin intermediul platformei sale de e-commerce, iar de la începutul anului, peste 4000 de clienți au achiziționat online un automobil Dacia.

Dacia a vândut peste 600 de automobile prin intermediul platformei sale de e-commerce doar în luna octombrie a acestui an. Acest rezultat reprezintă cea mai bună performanță lunară de la crearea platformei, în urmă cu patru ani.

Dacia – record de vânzări online

De la începutul anului 2022 și până în luna noiembrie, peste 4000 de clienți au ales să își cumpere mașina Dacia online. Cifra s-a dublat față de perioada similară a anului trecut.

Rezultatul înregistrat în primele 10 luni ale anului curent este totodată superior cu 65% față de cele 2.477 de vehicule vândute prin intermediul platformei de e-commerce în întregul an 2021.

Județele în care s-au înregistrat cele mai mari vânzări online sunt București/Ilfov, Cluj și Prahova.

Lansată în luna august 2018, platforma de vânzări online Dacia (https://vanzari.dacia.ro) include modelele gamei aflate în stocul producătorui, la prețuri promoționale.

Clienții își pot alege modelul preferat prin utilizarea mai multor filtre de selecție – model, preț, culoare, tip de combustibil, astfel încât să poată face alegerea perfectă pentru nevoile lor. Apoi își pot rezerva autoturismul disponibil în platformă, achitând o taxă de 500 de Euro (TVA inclus).

Plata se efectuează cu card bancar de credit sau debit, prin intermediul unui procesator securizat de plăți. Taxa de rezervare se transformă în avans la momentul confirmării comenzii.

Livrarea vehiculului se poate face atât la showroom cât și la adresa de domiciliu, în funcție de disponibilitatea serviciului.

Via Dacia

Citeste continuarea pe www.autoexpert.ro

Total
0
Shares
Adauga un comentariu

Stirea precedenta

Cel mai important proiect de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată pentru Prahova, realizat până în anul 2025/VIDEO

Urmatoarea stire

Un cardinal de la Vatican a recunocut public că a abuzat sexual o fată de 14 ani

Stiri pe aceeasi tema